el00019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Καλημέρα...στήθηκε το μηχάνημα και όλα καλά μέχρι που (νόμιζα οτι) τσέκαρα τις θερμοκρασίες...είχα idle 52 για cpu και 50 mobo...με asus utility αυτά... ευτυχώς το coretemp έδωσε 39 idle και ησύχασα... η οθόνη πράγματι πολύ καλή...και το PSU όλα τα λεφτά... http://img149.imageshack.us/img149/1125/dsc00159be2.jpg' alt='dsc00159be2.jpg'> [/img]
phanispal Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Αντε καλοδούλευτο.... Βάλε και ενα ανεμιστήρι κάτω από το τροφοδοτικό και θα είσαι οκ.
el00019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Εκεί το fan θα πρέπει να βγάζει αέρα...σωστά;
phanispal Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Εκεί το fan θα πρέπει να βγάζει αέρα...σωστά; Ναι, θα βγάζει το ζεστό αέρα έξω από το κουτί. Επίσης βάλε (αν δεν έχεις) κι ένα μπροστά (στους δίσκους) να εισάγει φρέσκο αέρα στο εσωτερικό. Ετσι θα βελτιώσεις και το airflow...
el00019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Έχει ένα 12άρι μπροστά ήδη...οπότε είμαι κομπλέ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 8800 gts πιο καλα διάβαζε τουλάχιστον ρε άμπαλε...τον αγόρασε ήδη τον υπολογιστή και δεν πρόκειται να παίζει απαιτητικά games...
aGka8l Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Έχει ένα 12άρι μπροστά ήδη...οπότε είμαι κομπλέ... ο μπροστα θα βαζει και ο πισω θα βγάζει!
el00019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Κάτι δεν πάει καλά...Χτες μεταφέραμε το μηχάνημα στο σπίτι του κολλητού...Ενώ όταν το είχα εγώ όλα καλά, το συνδέουμε εκεί και αρνείται να εκκινήσει...το cpu fan ξεκινά να γυρνά και μετά από 3-4 δευτερόλεπτα σταματά,ξαναξεκινάει και ξανασταματά, το ίδιο πράγμα συνέχεια μέχρι να κλείσω την τροφοδοσία...βγάζω όλα τα καλώδια από πίσω και τον βάζω μόνο το tower σε σούκο πρίζα...και κάνει το ίδιο... στη συνέχεια το ανοίγω,ελέγχω πως είναι όλα καλά κουμπωμένα,κάνω ένα clear CMOS και το βάζω πάλι μόνο το tower στην αρχική πρίζα...και εκκινεί κανονικά...τα συνδέω πάλι όλα από πίσω και αρχίζει πάλι τα ίδια...ίδια διαδικασία (clear CMOS κ.λ.π) και βάζω μόνο πληκτρολόγιο,ποντίκι και εκκινεί...βάζω την οθόνη και ξαναμανα τα ίδια...όλα πάλι από την αρχή και αυτή τη φορά ελέγχω τα καλώδια της οθόνης...αυτό του ρεύματος δεν το είχα βάλει και τόσο καλά...τεσπά το pc εκκινεί και λέω εντάξει όλα καλά...αλλά σήμερα τοποθετεί ηχεία το παλικάρι και κάνει πάλι τα ίδια..."χωρίς να πολυκουνήσω καλώδια" μου λέει...έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει???
el00019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Να είναι κανένα βραχυκύκλωμα στην μητρική...και γι'αυτό να κλείνει το τροφοδοτικό επειδή βλέπει πολύ ρεύμα να περνάει??? Με βλέπω να αναγκάζομαι να "λύνω" και να δένω πάλι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.