Προς το περιεχόμενο

Αγαπημένη υπηρεσία δωρεάν email (gmail, yahoo, hotmail...) ?

opts

Αγαπημένη υπηρεσία δωρεάν webmail  

4 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Αγαπημένη υπηρεσία δωρεάν webmail

• Hotmail
      343
    • Gmail
      500
    • Yahoo
      206
    • in.gr
      7
    • pathfinder
      11
    • 'Αλλο
      39

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η δυναμική παρουσίαση στο gmail είναι όντως κάτι ξεχωριστό αλλά και το yahoo.com είναι επίσης καλό

Οπως είπα και πριν

+gmail.com

+yahoo.com (όχι yahoo.gr)

Δημοσ.

f uck pathfinder.gr που δεν εχει ουτε μια προστασια για spyware Ουτε καν μπλοκαρει τις διευθυνσεις που του χω βαλει!!!

κ mail.gr που πρεπει να δινει το πελατολογιο της για διαφημισεις+οτι κ αυτη δεν εχει βαλει ενα σωστο φιλτρο+οτι σερνετε

Δημοσ.

gmail δεν έχω account ακόμα....

hotmail ως τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος...παίζει ρόλο και το msn που χρησιμοποιώ συνέχεια που σου παρέχει notifications βέβαια...

Απο yahoo έχω ενα στο .com το οποίο πάει για διγραφή...ποτέ δεν μου άρεσε το interface του όύτε και το antispam του. Θα σεταριστέι ενα gmail αντί του yahoo σύντομα..

Δημοσ.

Εγώ πάλι ρε παιδιά.. προτιμώ μακράν το Yahoo!Mail..

Έχει με διαφορά τα περισσότερα εργαλεία, το classic interface του είναι πανάλαφρο (και σε αντίθεση με το simple html του Gmail δεν κολλάει) και πάνω απ΄όλα το AddressGuard είναι κατ΄εμένα κορυφαία υπηρεσία, δίνεις στον καθένα το mail που θέλεις να δώσεις, κι όταν βαρεθείς (π.χ. καταλήγει σε αδιάκοπο spamming, κυρίως προς sites αυτό) σβήνεις τη συγκεκριμένη υποδιεύθυνση και φτιάχνεις άλλη... χωρίς να χάνεις ούτε ένα mail..

Όσο για το αν ξέχασες κανένα, φίλε Hal9000, ξέχασες τα πολύ δημοφιλή webmails της AOL (AOL Mail και AIM) αλλά, έτσι κι αλλιώς στην Ελλάδα δεν τα πολυχρησιμοποιούμε... (κακώς βέβαια μια κι είναι επίσης πολύ λειτουργικά.. αλλά ίσως φταίει το ότι τα interfeces είναι πολύ βαριά..)

Δημοσ.
Ποιά είναι η αγαπημένη σας υπηρεσία δωρεάν email ?

mail αν και σαν ατομο δεν ξερω και πολλα απο pcs. Επισης σε συγκριση με τα δωρεαν emails: hotmail και yahoo η δικια μου ταπεινη αποψη ειναι οτι το mail.gr ειναι μακραν ανωτερο γιατι εχει μνημη 5 mb ειναι πολυ γριγορο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...