Προς το περιεχόμενο

Αγαπημένη υπηρεσία δωρεάν email (gmail, yahoo, hotmail...) ?

opts

Αγαπημένη υπηρεσία δωρεάν webmail  

4 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Αγαπημένη υπηρεσία δωρεάν webmail

• Hotmail
      343
    • Gmail
      500
    • Yahoo
      206
    • in.gr
      7
    • pathfinder
      11
    • 'Αλλο
      39

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω yahoo, gmail, hotmail, αλλά προτιμώ το yahoo. Όλα τα χειρίζομαι μέσω thunderbird, χάρη στον εξαιρετικό οδηγό του forum!

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω προτιμώ yahoo.Γενικά δεν συμπαθώ την google,Το gmail δεν εχει ωραίο interface για μένα.Ασε που ειναι κ στα αγγλικά.

Οσο για τα σπαμ,ουτε ενα στο yahoo.Δεν κάνω ποτέ register με το "κανονικο"μου mail.Ακόμα κ δω στο insomnia.Το δίνω μονο σε οσους ξέρω κ στα e-shops.:-)

Δημοσ.

yahoo.gr εδώ και πολλά χρόνια. Φυσικά, το δουλεύω σχεδόν αποκλειστικά μέσω POP3 από τον Thunderbird, οπότε τυχόν αλλαγές στο web interface του με αφήνουν παγερά αδιάφορο.

Βέβαια, αν επέλεγα ΤΩΡΑ μία δωρεάν υπηρεσία email, μάλλον θα ήταν το Gmail...

Δημοσ.

hotmail... τοσα χρονια, κανενα σοβαρο προβλημα/παραπονο.

+ το οτι αν αλλαξω τωρα, αντε να δωσεις παντου καινουργιο mail... :-(

Δημοσ.
yahoo.gr εδώ και πολλά χρόνια. Φυσικά, το δουλεύω σχεδόν αποκλειστικά μέσω POP3 από τον Thunderbird, οπότε τυχόν αλλαγές στο web interface του με αφήνουν παγερά αδιάφορο.

Βέβαια, αν επέλεγα ΤΩΡΑ μία δωρεάν υπηρεσία email, μάλλον θα ήταν το Gmail...

Τα ιδια χωρις να χρησιμοποιω pop3. Eχω κ hotmai αλλά μονο για το msn. Χρησιμοποιω yahoo δηλαδη αλλά θελω gmail.

Δημοσ.

snapshot των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης

Hotmail 210 28,42%

Gmail 354 47,90%

Yahoo 143 19,35%

in.gr 3 0,41%

pathfinder 6 0,81%

'Αλλο 23 3,11%

Ψήφισαν: 739.

Δημοσ.

+1 για το Gmail. Είναι μία καλή υπηρεσία της Google που προσφέρει POP3, όπως προαναφέρθηκε, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το λογαριασμό σου και για log in σε περεταίρω υπηρεσίες (π.χ. blogger). Τέλος, όσον αφορά το γραφικό περιβάλλον, mail είναι, δεν είναι και ζωτικής σημασίας. Άλλωστε σε περιπτωση που θέλεις να πάρεις τα mails σου από έναν υπολογιστή με σύνδεση dial-up, τι θα κάνεις, θα κάθεσαι 2,3 λεπτά να περιμένεις το hotmail;;;

Δημοσ.
+1 για το Gmail. Είναι μία καλή υπηρεσία της Google που προσφέρει POP3, όπως προαναφέρθηκε, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το λογαριασμό σου και για log in σε περεταίρω υπηρεσίες (π.χ. blogger). Τέλος, όσον αφορά το γραφικό περιβάλλον, mail είναι, δεν είναι και ζωτικής σημασίας. Άλλωστε σε περιπτωση που θέλεις να πάρεις τα mails σου από έναν υπολογιστή με σύνδεση dial-up, τι θα κάνεις, θα κάθεσαι 2,3 λεπτά να περιμένεις το hotmail;;;

ποιος s είπε ότι κάνει τόσο πολύ το hotmail? εγώ έμπαινα με σύνδεση χαμηλότερης και από dial up και έκανε το πολύ 20 δευτερόλεπτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...