Προς το περιεχόμενο

Αγαπημένη υπηρεσία δωρεάν email (gmail, yahoo, hotmail...) ?

opts

Αγαπημένη υπηρεσία δωρεάν webmail  

4 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Αγαπημένη υπηρεσία δωρεάν webmail

• Hotmail
      343
    • Gmail
      500
    • Yahoo
      206
    • in.gr
      7
    • pathfinder
      11
    • 'Αλλο
      39

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους, είμαι καινούριοσ εδώ και θα ήθελα να πω την γνώμη μου.Ρε παίδια δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κανένας δεν μίλησε για το yahoo. είναι απο τα πίο εύκολα προγράματ κια απο τα πιο παλία.Εγώ προσώπικα στηρίζω yahoo γιατί ειναι εύκολο απλό και μπορείσ να φτιάξεισ όσους λογαριασμούς θέλεις.

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οταν είμαι στην δουλειά κʼ θέλω να μιλήσω με κανέναν χρησιμοποιώ το msn μου φένεται πιο πρακτικό

Δημοσ.
Καλημέρα σε όλους, είμαι καινούριοσ εδώ και θα ήθελα να πω την γνώμη μου.Ρε παίδια δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κανένας δεν μίλησε για το yahoo. είναι απο τα πίο εύκολα προγράματ κια απο τα πιο παλία.Εγώ προσώπικα στηρίζω yahoo γιατί ειναι εύκολο απλό και μπορείσ να φτιάξεισ όσους λογαριασμούς θέλεις.

Λίγο πολύ όλα έυκολα κι απλά είναι. Εξίσου παλιό είναι και το hotmail. Σε όλα μπορείς να κάνεις όσους λογαριασμούς θες. Γούστα είναι αυτά :>

Οταν είμαι στην δουλειά κʼ θέλω να μιλήσω με κανέναν χρησιμοποιώ το msn μου φένεται πιο πρακτικό

Το poll όμως λέει για "δωρεάν υπηρεσία email" όχι για IM :)

Δημοσ.

Εγώ προτιμώ το hotmail. Τί παραπάνω έχει το gmail???

Με βοηθάτε λιγο? Ειμαι καινουρια εδώ και δεν ξέρω πως να φτιαξω δικια μου ερώτηση. Μπορειτε να μου πειτε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...