Προς το περιεχόμενο

Αγαπημένη υπηρεσία δωρεάν email (gmail, yahoo, hotmail...) ?

opts

Αγαπημένη υπηρεσία δωρεάν webmail  

4 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Αγαπημένη υπηρεσία δωρεάν webmail

• Hotmail
      343
    • Gmail
      500
    • Yahoo
      206
    • in.gr
      7
    • pathfinder
      11
    • 'Αλλο
      39

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Gmail, διότι υποστηρίζει POP3 αλλά και IMAP χωρίς χρέωση (βλέπε Yahoo mail pro).

Απο πλευράς λειτουργικότητας και ευκολίας στο web interface της καθε υπηρεσίας, πιστεύω οτι gmail και yahoo είναι πια ισάξιες.

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
χεχε! Ειναι η εποχη του κυνηγιου!

Τα αλλα οπως το hotmail/yahoo πως τα πανε σε αυτο το τομεα; Δεν τα δουλευω καθολου και δεν εχω ασχοληθει μαζι τους.

Δε μιλαω για κρυπτογραφηση του traffic, δηλαδη Firefox-->Gmail server και τουμπαλιν, μιλαω για την αποθηκευση τους στους σερβερς.

Αυτο ειναι ενα τρανο παραδειγμα οτι ολα ειναι open σε οποιονδηποτε sniffer σε ενα τοπικο δικτυο αλλα και στο ιντερνετ:

http://dmiessler.com/blog/why-you-should-encrypt-all-of-your-google-activities-poc

Παιδιά δεν ισχύει αυτό που λέτε, σε σχέση με τους άλλους providers η Google δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε Secure Connection, απλά στα Settings κάντε..

gmail-ssl.png

• Super Moderators
Δημοσ.

Yahoo εδώ και αρκετά χρόνια...αγαπημένος δεν θα το έλεγα δεν με απασχολεί κάτι τέτοιο...

Δημοσ.
Yahoo εδώ και αρκετά χρόνια...αγαπημένος δεν θα το έλεγα δεν με απασχολεί κάτι τέτοιο...

Κι εγώ Yahoo! για πολλά χρόνια και γύρισα σε Gmail , είδα μεγάλη διαφορά!

• Super Moderators
Δημοσ.

από την στιγμή που το Yahoo κάνει την δουλειά του δεν με απασχολεί κάτι άλλο...

spam έχω ελάχιστο άρα είμαι οκ...

Δημοσ.

Το yahoo μ'αρέσει πιο πολύ αλλά το gmail είναι πιο αξιόπιστο(*), γι' αυτό ψηφίζω gmail...

(*) Μηνύματα στο yahoo.gr έρχονται και 1 μέρα αργότερα...

Δημοσ.
Gmail και Yahoo mail . Το Gmail υπερετρει όμως σε κάτι βασικό,μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε πρόγραμμα που υποστηρίζει pop3 (Thunderbird , Outlook express) ενώ το yahoo θέλει κάποια συνδρομή το χρόνο για την υπηρεσία αυτή.

To yahoo.gr δε θέλει τίποτα...

Και αν χρησιμοποιείς thunderbird τα βλέπεις όλα μια χαρά. Εγώ έχω σετάρει email από internet provider, hotmail, yahoo, gmail κτλ...

Δημοσ.

Είναι ενδιαφέρον ότι 105 άτομα ψήφισαν hotmail που το κάνουν 2η επιλογή μετά το gmail

Είχα την εντύπωση ότι θα ήταν "μάχη" μεταξύ gmail και yahoo

Δημοσ.
Είναι ενδιαφέρον ότι 105 άτομα ψήφισαν hotmail που το κάνουν 2η επιλογή μετά το gmail

Είχα την εντύπωση ότι θα ήταν "μάχη" μεταξύ gmail και yahoo

Υποψιάζομαι πως έχει παίξει τον ρόλο του με κάποιον τρόπο και το MSN...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...