Προς το περιεχόμενο

Αγαπημένη υπηρεσία δωρεάν email (gmail, yahoo, hotmail...) ?

opts

Αγαπημένη υπηρεσία δωρεάν webmail  

4 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Αγαπημένη υπηρεσία δωρεάν webmail

• Hotmail
      343
    • Gmail
      500
    • Yahoo
      206
    • in.gr
      7
    • pathfinder
      11
    • 'Αλλο
      39

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ίσως θα ταν καλύτερα να μπαινε σαν Poll (από κάποιον Mod) αν και μάλλον το αποτέλεσμα είναι προβλέψιμο.

Gmail κι από μένα, αν και με απογοήτευσε προχθές όταν μετά από ~3 χρόνια μου ήρθε το δεύτερο spam.

Δημοσ.

Προτιμώ και γω το gmail αλλά στους παλιούς υπολογιστές πάει αργά το interface οπότε σε αυτή την περίπτωση και το yahoo.com με το classic interface είναι μιά χαρά

Δημοσ.
Ίσως θα ταν καλύτερα να μπαινε σαν Poll (από κάποιον Mod) αν και μάλλον το αποτέλεσμα είναι προβλέψιμο.

Gmail κι από μένα, αν και με απογοήτευσε προχθές όταν μετά από ~3 χρόνια μου ήρθε το δεύτερο spam.

Ναι και γω έλεγα για poll αλλά σαν απλός χρήστης δεν έχω την δυνατότητα

Ισως είναι καλύτερα έτσι μιας και λέμε και κανα σχόλιο μαζί με την επιλογή

( Αντε και το 2011 θα πάρεις και άλλο ένα spam )

Δημοσ.
Προτιμώ και γω το gmail αλλά στους παλιούς υπολογιστές πάει αργά το interface οπότε σε αυτή την περίπτωση και το yahoo.com με το classic interface είναι μιά χαρά

Και με το older interface (και με λίγα μηνύματα ανά σελίδα) πάλι σένρεται ε; Blame AJAX :)

Ισως είναι καλύτερα έτσι μιας και λέμε και κανα σχόλιο μαζί με την επιλογή

+ Απλότητα στο interface, εύκολη δυνατότητα για λήψη/αποστολή μέσω email client, σε κάποιες περιπτώσεις με έχει βολέψει ο IM που έχει στη σελίδα, αρχικά έδωσε άπειρο quota σε σχέση με τους υπόλοιπους του χώρου και κέρδισε τη συμπάθεια μου :P

- Καμιά φορά μου λείπει η έλλειψη καταλόγων.

Δημοσ.

Gmail και Yahoo mail . Το Gmail υπερετρει όμως σε κάτι βασικό,μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε πρόγραμμα που υποστηρίζει pop3 (Thunderbird , Outlook express) ενώ το yahoo θέλει κάποια συνδρομή το χρόνο για την υπηρεσία αυτή.

Δημοσ.
Το Gmail μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε πρόγραμμα που υποστηρίζει pop3 ενώ το yahoo θέλει κάποια συνδρομή το χρόνο για την υπηρεσία αυτή.

φτιάξε χρήστη στο yahoo.gr αντι στο yahoo.com και θα εχεις δωρεάν pop3

ανεξάρτητα αυτού, το gmail εχει επιπλέον το IMAP και το πολύ καλύτερο spam filter.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...