kazas1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Ανοίγω το pc και η οθόνη δεν ανοίγει. Διάβασα σε σχετικό μήνυμα ότι μπορεί να κάηκε η μητρική. Εμένα όμως ύστερα από μερικές επανεκινήσεις δουλεύει κανονικά κάνοντας το χαρακτηριστικό μπι... Έχω κάρτα γραφικών ΑΤΙ 1950ΧΤ, μητρική ΑΒΙΤ NF7-S, ATHLON XP 3000+.Παρακαλώ παιδιά για την βοήθεια σας απλά, γιατί δεν είμαι και μεγάλος γνώστης τεχνικών θεμάτων. Βέβαια είναι παλιό το σύστημα αλλά θα το ήθελα για το Internet. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Μάλλον το τελευταίο που πιθανολογώ να έχει πρόβλημα είναι η μητυρική. Κατά σειρά προτεραιότητας υποπτευόμαστε:Μόνιτορ,ATI1950XT και τέλος μητρική. Δώσε όμως περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τα συμπτώματα.
Loser Geek Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Κανε ενα απλο τεστακι.. αν γινεται να δοκιμασεις το μονιτορ σε αλλο μηχανημα, καντο...
kazas1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Πριν από δέκα ημέρες αγόρασα από το e-shop την SAMSUNG SYNCMASTER T200HD. Τα προβλήματα ξεκίνησαν ύστερα από πέντε περίπου ημέρες. Θεώρησα πολύ πιθανόν να φταίει η οθόνη. Χθες την αντικατέστησα με την παλιά CRT επίσης SAMSUNG αλλά τα προβλήματα παρέμειναν τα ίδια. Λογικά λοιπόν δεν φταίει η οθόνη. Διευκρινίζω ότι την ανοίγω από το κουτί ύστερα από άνοιγμα-κλείσιμο ή με επανεκκινήσεις, ύστερα από πολλές προσπάθειες. Μήπως φταίει το BIOS στο οποίο δεν ξέρω να ακουμπήσω!Σκέφτομαι να αντικαταστήσω την κάρτα με την παλιά πολύ καλή MSI 6600GT. Τι άλλο προτείνεται να κάνω; Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές σας.
kazas1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Πριν από δέκα ημέρες αγόρασα από το e-shop την SAMSUNG SYNCMASTER T200HD. Τα προβλήματα ξεκίνησαν ύστερα από πέντε περίπου ημέρες. Θεώρησα πολύ πιθανόν να φταίει η οθόνη. Χθες την αντικατέστησα με την παλιά CRT επίσης SAMSUNG αλλά τα προβλήματα παρέμειναν τα ίδια. Λογικά λοιπόν δεν φταίει η οθόνη. Διευκρινίζω ότι την ανοίγω από το κουτί ύστερα από άνοιγμα-κλείσιμο ή με επανεκκινήσεις, ύστερα από πολλές προσπάθειες. Μήπως φταίει το BIOS στο οποίο δεν ξέρω να ακουμπήσω!Σκέφτομαι να αντικαταστήσω την κάρτα με την παλιά πολύ καλή MSI 6600GT. Τι άλλο προτείνεται να κάνω; Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές σας.
Loser Geek Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Αφου εχεις και δευτερη καρτα προχειρη δοκιμασε κι αυτη!!!!
supermedoras Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 φιλε ισως ειναι και μητρικη cpu - μνημες δεν χαλανε ευκολα αν αλαξεις vga αλλαξε αν εχεις και τροφοδοτικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.