Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοίγει η οθόνη

kazas1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω το pc και η οθόνη δεν ανοίγει. Διάβασα σε σχετικό μήνυμα ότι μπορεί να κάηκε η μητρική. Εμένα όμως ύστερα από μερικές επανεκινήσεις δουλεύει κανονικά κάνοντας το χαρακτηριστικό μπι... Έχω κάρτα γραφικών ΑΤΙ 1950ΧΤ, μητρική ΑΒΙΤ NF7-S, ATHLON XP 3000+.Παρακαλώ παιδιά για την βοήθεια σας απλά, γιατί δεν είμαι και μεγάλος γνώστης τεχνικών θεμάτων. Βέβαια είναι παλιό το σύστημα αλλά θα το ήθελα για το Internet. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Μάλλον το τελευταίο που πιθανολογώ να έχει πρόβλημα είναι η μητυρική.

Κατά σειρά προτεραιότητας υποπτευόμαστε:Μόνιτορ,ATI1950XT και τέλος μητρική.

Δώσε όμως περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τα συμπτώματα.

Δημοσ.

Πριν από δέκα ημέρες αγόρασα από το e-shop την SAMSUNG SYNCMASTER T200HD. Τα προβλήματα ξεκίνησαν ύστερα από πέντε περίπου ημέρες. Θεώρησα πολύ πιθανόν να φταίει η οθόνη. Χθες την αντικατέστησα με την παλιά CRT επίσης SAMSUNG αλλά τα προβλήματα παρέμειναν τα ίδια. Λογικά λοιπόν δεν φταίει η οθόνη. Διευκρινίζω ότι την ανοίγω από το κουτί ύστερα από άνοιγμα-κλείσιμο ή με επανεκκινήσεις, ύστερα από πολλές προσπάθειες. Μήπως φταίει το BIOS στο οποίο δεν ξέρω να ακουμπήσω!Σκέφτομαι να αντικαταστήσω την κάρτα με την παλιά πολύ καλή MSI 6600GT. Τι άλλο προτείνεται να κάνω; Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές σας.

Δημοσ.

Πριν από δέκα ημέρες αγόρασα από το e-shop την SAMSUNG SYNCMASTER T200HD. Τα προβλήματα ξεκίνησαν ύστερα από πέντε περίπου ημέρες. Θεώρησα πολύ πιθανόν να φταίει η οθόνη. Χθες την αντικατέστησα με την παλιά CRT επίσης SAMSUNG αλλά τα προβλήματα παρέμειναν τα ίδια. Λογικά λοιπόν δεν φταίει η οθόνη. Διευκρινίζω ότι την ανοίγω από το κουτί ύστερα από άνοιγμα-κλείσιμο ή με επανεκκινήσεις, ύστερα από πολλές προσπάθειες. Μήπως φταίει το BIOS στο οποίο δεν ξέρω να ακουμπήσω!Σκέφτομαι να αντικαταστήσω την κάρτα με την παλιά πολύ καλή MSI 6600GT. Τι άλλο προτείνεται να κάνω; Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...