Προς το περιεχόμενο

ram error

Azerothe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια αν κανεις το memtest για να τσεκαρεις τις μνημες σου και σου βγαλει λαθος τοτε παει να πει οτι θελει αλλαγμα η μνημη????ρωταω γιατι παλαιοτερα το ειχα κανει και ενω μου εβγαλε λαθος παρολα αυτα το pc μου μεχρι τωρα αν και oc δουλευει μια χαρα οσσο εχω τις ram να τρεχουν στην προβλεπομενη απο την κατασκευαστρια εταιρια συχνοτητα.:-)

Δημοσ.

Πάει να πει πως έχει πρόβλημα η μνήμη. Τις πιο πολλές φορές έχει συνέπειες στην συμπεριφορά του υπολογιστή, κάποιες άλλες δεν παρατηρείται (εύκολα).

• Super Moderators
Δημοσ.

κοιτάς στο site του κατασκευαστή τα σωστά και βάζεις από το bios manually τα timings την συχνότητα και τα volts...

και μετά ξανακάνεις memtest...αν σου βγάλει error σημαίνει ότι έχουν πρόβλημα

Δημοσ.

Το memtest καλό μεν πρόγραμμα, αλλά αν το σύστημά σου είναι σταθερό, δε βλέπω το λόγο να βασιστείς στο memtest....

Δημοσ.

ναι ρε alex89 αλλα οταν παω να ανεβασω την συχνοτητα της ram λιγο παραπανω τοτε το pc τρωει απιστευτα κολληματα....και αυτο οσσο να ναι με ανησυχει ειδικα απο τη στιγμη που ο κατασκευαστης προτεινει τις συγκεκριμμενες μνημες αφοβα για οc!

Δημοσ.
ρε παιδια αν κανεις το memtest για να τσεκαρεις τις μνημες σου και σου βγαλει λαθος τοτε παει να πει οτι θελει αλλαγμα η μνημη????ρωταω γιατι παλαιοτερα το ειχα κανει και ενω μου εβγαλε λαθος παρολα αυτα το pc μου μεχρι τωρα αν και oc δουλευει μια χαρα οσσο εχω τις ram να τρεχουν στην προβλεπομενη απο την κατασκευαστρια εταιρια συχνοτητα.:-)

Εδώ όμως άλλα γράφεις. Εδώ λες ότι με oc δουλεύει μια χαρά. Τελικά τι συμβαίνει με το pc!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...