Azerothe Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 ρε παιδια αν κανεις το memtest για να τσεκαρεις τις μνημες σου και σου βγαλει λαθος τοτε παει να πει οτι θελει αλλαγμα η μνημη????ρωταω γιατι παλαιοτερα το ειχα κανει και ενω μου εβγαλε λαθος παρολα αυτα το pc μου μεχρι τωρα αν και oc δουλευει μια χαρα οσσο εχω τις ram να τρεχουν στην προβλεπομενη απο την κατασκευαστρια εταιρια συχνοτητα.
antonl Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Πάει να πει πως έχει πρόβλημα η μνήμη. Τις πιο πολλές φορές έχει συνέπειες στην συμπεριφορά του υπολογιστή, κάποιες άλλες δεν παρατηρείται (εύκολα).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 κοιτάς στο site του κατασκευαστή τα σωστά και βάζεις από το bios manually τα timings την συχνότητα και τα volts... και μετά ξανακάνεις memtest...αν σου βγάλει error σημαίνει ότι έχουν πρόβλημα
Azerothe Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 οκ thresh, θα κανω αυτο που μου προτεινεις και βλεπουμε...
alex89 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Το memtest καλό μεν πρόγραμμα, αλλά αν το σύστημά σου είναι σταθερό, δε βλέπω το λόγο να βασιστείς στο memtest....
Azerothe Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 ναι ρε alex89 αλλα οταν παω να ανεβασω την συχνοτητα της ram λιγο παραπανω τοτε το pc τρωει απιστευτα κολληματα....και αυτο οσσο να ναι με ανησυχει ειδικα απο τη στιγμη που ο κατασκευαστης προτεινει τις συγκεκριμμενες μνημες αφοβα για οc!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 ddr3 1333mhz άφοβα για o/c αμφιβάλω...συνήθως δεν είναι με καλά chipακια
alex89 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 ρε παιδια αν κανεις το memtest για να τσεκαρεις τις μνημες σου και σου βγαλει λαθος τοτε παει να πει οτι θελει αλλαγμα η μνημη????ρωταω γιατι παλαιοτερα το ειχα κανει και ενω μου εβγαλε λαθος παρολα αυτα το pc μου μεχρι τωρα αν και oc δουλευει μια χαρα οσσο εχω τις ram να τρεχουν στην προβλεπομενη απο την κατασκευαστρια εταιρια συχνοτητα. Εδώ όμως άλλα γράφεις. Εδώ λες ότι με oc δουλεύει μια χαρά. Τελικά τι συμβαίνει με το pc!!
Azerothe Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 ρε man τον επεξεργαστη εχω oc, οι μνημες τρεχουν στην εργοστασιακη συχνοτητα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.