Giannhs Mpalar. Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Γεια σας Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση, εχω αγορασει εναν επεξεργαστη AMD ATHLON 64 2X 5400 + 2.8GHZ (socket AM2) Και θελω να τον βαλω στην συγκεκριμενη μητρικη ASUS M3N78-EMH HDMI κοιταξα πιο επεξεργαστης ειναι συμβατος αλλα ο συγκεκριμενος δν υπαρχει στην λιστα ενω δεχεται ΑM2/AM2+ .Αμα τον βαλω θα υπαρχει κανενα προβλημα? Μπορειτε να με βοηθησετε?? Ευχαριστω
gregg127 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Ο επεξεργαστης σου οντως δεν ειναι στη λιστα των υποστηριζομενων στη σελιδα της asus και η μητρικη στη σελιδα της amd αντιστοιχα. Αλλα αφου ειναι το σωστο socket μπορει να μην εχεις προβλημα. Δε στελνεις ενα mail στο support των εταιριων για να σαι σιγουρος; Εγω στη θεση σου αυτο θα εκανα.
Giannhs Mpalar. Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Παρολου αυτα..απο οτι τσεκαρα στο σιτε της υποστιριζει amd athlon 64 2X
Droidlock Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δεν νομιζω να υπαρχει κανενα θεμα ασυμβατοτητας , εχω την συγκεκριμενη mainboard μαζι με εναν επεξεργαστη 4050e της Amd. Για να εισαι σιγουρος παντως ρωτησε καποιον τεχνικο. Στο site μπορει να εχει καποιον παρομοιο επεξεργαστη πχ 5200+ που εχει σχεδον ιδια specs με τον 5400+.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.