Προς το περιεχόμενο

επανεκινηση συνέχεια!!

ilion198

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά μόλις πήγα να ανοίξω το pc το πρωί μόλις πάει να φτάσει να μπεί στα windows, κάνει επανεκίνηση και πάλι τα ίδια...δούλευε μια χαρά για αρκετό καιρό...τι μπορεί να φταίει??θερμοκρασία cpu απο bios είναι 43 C αλλά το cpu fan δουλεύει στις 2300 στροφές,πολλές δεν είναι?λέτε να φταίει η πάστα?τροφοδοτικό δεν νομίζω γιατί δεν πρόσθεσα κάτι άλλο στο pc,όπως ήταν κ δούλευε!

το σύστημα μου είναι TFT:LG 20" L206WTQ-SF ΜΟΒΟ:ASUS P5VD2-MX..CPU : E6300 Core 2 Duo..RAM :2X1 GB SUPERTALENT 667..VGA: ALBATRON 8600GT..HD :W-D 80GB sata2..DVD-RW: NEC..THERMALTAKE TR2 470W

Δημοσ.

βασικα μπορει να ειναι και θεμα κρασαρισμενου windows ... ή γενικα να ειναι θεμα λειτουργικου.αφου λες οτι η θερμοκρασια ειναι οκ ....βασικα αυτο μου ηρ8ε στο μυαλο γιατι ειχα και εγω ενα παρομοιο προβλημα και ητανε θεμα λειτουργικου..μπορει να ειναι ομωσ και καποιο προβλημα στο θλικο σου..τσεκαρε το..

Δημοσ.

Δοκίμασε να δεις αν μπαίνεις σε safe mode. Αν μπαίνεις σε safe mode το πιο πιθανό είναι να έχεις πρόβλημα με το τροφοδοτικό. Μπορεί όμως να είναι και οι μνήμες. Βγάλτες και δοκίμασέ τες μία μία να δεις αν θα σου κάνει επανεκκινήσεις. Επίσης αν έχεις στις PCI κάρτες, βγάλτες και αυτές.

Δημοσ.

Μάλλον θα είχες κανέναν ιο γι'αυτό μόλις άλλαξες σκληρό λειτουργεί κανονικά. Και εμένα τα ίδια μου έκανε..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...