we_will_rise Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Εμένα ένας φίλος μου χρησιμοποιεί Σαπούνι για ζελέ... μεγάλη πουστάρα...
pridequeen Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 λοιπον θα βαλεις λεμονακι στα μαλλια σου οταν θα'σαι στην παραλια κατω απο τον ηλιο..θα ανοιξουν σιγουρα τα μαλλια σου..(το χω δοκιμασει)για να μη σου ξεραθουν βαλε και καποιο αλλο προιον κρεμα,μασκα..οτι εχεις ευκαιρο
gtsamour Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Πρόσεχε μη σου γίνει το μαλλί πορτοκαλόξανθο-κατρουλί σαν αυτό που έχουν κάτι γύφτισες
MixalisX Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080718194534AAqpLLu
darklordvader77 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 δεν ξερω αν στο πε κανεις αλλος, βαλε χυμο λεμονιου! κ αφου το κανεις, να τα βλεπει πολυ ο ηλιος, να δεις για ποτε θα ξανθυνουν..
_hopelesscase_ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Εγώ με καστανά ανοιχτά μαλλιά έβαζα συστηματικά χαμομήλι για λίγους μήνες, και το καλοκαίρι, με αποτέλεσμα μια καστανόξανθη απόχρωση που κράτησε μέχρι να μεγαλώσουν τα μαλλιά (στο μεταξύ είχα σταματήσει τα χαμομήλια). Καλή επιτυχία και αναμένουμε φωτό στο σχετικό τόπικ. Τι άλλο; Α, ναι. Ομοφοβικοί κουφ@λες, έρχονται κρεμάλες.
klainmaingr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Λολεν... Υπάρχουν πάντως και ειδικά σαμπουάν.. Είτε με χαμομήλι για άνοιγμα των μαλλιών φυσικά.. Είτε χρωμοσαμπουάν.. Κατα τα άλλα αυτό που είπαν όλοι για λεμόνι, μπύρα και ήλιο νομίζω είναι το πιό σίγουρο.. ΜΗΝ το κάνεις άν είσαι ψιλομαυρούλης ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι γιατί θα σου λείπει μόνο το datsun..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.