Προς το περιεχόμενο

Πως μπορω να ξανθινω τα μαλλια μου;

Swimmer21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παίδες, ξέρετε πως να ξανθύνει τα μαλλιά του ή όχι;

Οι ερωτικές του προτιμήσεις δεν έχουν να κάνουν τίποτα με το θέμα.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ο ενας να ξανθινει, ο αλλος να κανει αποτριχωση,

ελεος ρε παιδια!

Και μετα σου λεει γιατι πληθαινουν αφου δεν

γεννανε...

Οι ομοφοβικοι ή οι "αντρακλες" που κρινουν τους αλλους απο το χρωμα και το πληθος των τριχων?

Δημοσ.

αν δε θες να το κανεις σε κομμωτηριο, πηγαινε σε ενα πολυκαταστημα καλλυντικων οπου διατιθενται ανδρικες βαφες μαλλιων. εφοσον θες να τα ξανθυνεις, θα παρεις απο το 9,3 και πανω. ζητα και τη γνωμη των πωλητριων, αυτες θα γνωριζουν καλυτερα. καλα αποτελεσματα.:-)

Δημοσ.

ενας φιλος μου μοντελος ειχε εφαρμοσει την λυση με το χαμομηλι..μην φανταστεις βεβαια καποια φρικαλεωδη διαφορα...

Δημοσ.
Οι ομοφοβικοι ή οι "αντρακλες" που κρινουν τους αλλους απο το χρωμα και το πληθος των τριχων?

Πεσαμε στην περιπτωση....

Δημοσ.

ντροπή σε όλους σας τους ομοφοβικούς ινσομνιακιδες!

Προταση στους mods καινούρια κατηγορία θεμάτων:

GAYS AND METROSEXUAL LIFESTYLE

Δημοσ.

Τελικά το έχουμε παρατραβήξει νομίζω το σκοινί.

Όποιος άντρας τολμήσει να κάνει το παραμικρό για τον προσωπικό του καλλωπισμό αμέσως τον βγάζουμε πούστη, για τις γυναίκες που αυτός είναι ο μοναδικός τους αυτοσκοπός πώς να τις βγάλουμε λεσβίες?

Δημοσ.
Ο Φρουντ νομιζω τοποθετει την ομοφοβια ενα σκαλι πριν την ομοφυλοφιλια ;)

Οποτε απο επισημα χειλη πλεον, ο gf030 ειναι ενα σκαλι πριν την ομοφυλοφιλια. Εγω φιλε ουτε gay ειμαι, ουτε βαφω τα μαλλια μου, ουτε ξυριζομαι. Αλλα δεν λεω οσους το κανουν gay (εκτος αν του φαινεται εντελως, αν ειναι εντελως κραγμενη, που και παλι δε μου πεφτει λογος μια και πηγαινω τοιχο-τοιχο).

• Super Moderators
Δημοσ.

Ως προς την άποψή σας για το "άνοιγμα" του χρώματος των μαλλιών του topic starter, δεν σας ζητήθηκε - κρατήστε την για τον εαυτό σας.

Αν δεν έχετε να συνεισφέρετε κάτι ουσιαστικό στο ερώτημα του thread, δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείστε και συνειδητά προσβάλλετε ένα μέλος.

:mad:

Δημοσ.

τι λετε ρε παιδια?

και γω ειχα κανει καποτε ανταυιες και μολις με ειδαν οι φιλες-γνωστες μου τρεξανε επανω μου και αρχισαν με μανια να με φιλανε.

περιτο να πω οτι ολοι γνωστοι τριγυρω που το ειδαν το σκηνικο αρχισαν να λενε αυτα που λετε και σεις....

τοτε που ημουν 21 χρονων μετα ημουν εξω μονο με γυναικιες παρεες.

το τι θαψιμο ειχα φαει απο τα αγορια δε λεγετε αλλα εγω το φχαριστιομουνα γιατι ηξερα οτι ζηλευανε.... χαχαχα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...