an19gi75 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Πρόσφατα συνδέθηκα με την ON TELECOM και απέκτησα ένα router Pirreli .Η ταχύτητα με την οποία κλειδώνει είναι~7500/800 αλλά οι μετρήσεις στο speedtest.net τις περισσότερες φορές δείχνουν κάτω από 500 .Η πλάκα είναι ότι το upload παραμένει σταθερά μεγάλο .Πολλές φορές μολις κάνω επανεκκίνηση στο router διορθώνεται το πρόβλημα αλλά για λίγο .Δοκίμασα τα εξής :απενεργοποίηση του Norton ,αλλαγή στην καλωδίωση ,αλλαγή τηλεφώνου ,κλείσιμο εφαρμογών p2p ,αλλαγή φίλτρων αλλα εις μάτην ...Η On λέει να μην δίνω σημασία στις δικές μου μετρήσες άλλα στο κλείδωμα του router .Παρόλαυτα έχω πρόβλημα ακόμη και σε απλό σερφάρισμα .Τα φώτα σας παιδιά ...
gtsamour Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Να επιστρέψεις το Pirreli και να πάρεις Good Year
phanispal Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Το έχουμε ξαναπεί, οι μετρήσεις με speednet κλπ για συνδέσεις άνω των 2Mbit δεν είναι αξιόπιστες. Δοκίμασε να κατεβάσεις κάποιο αρχείο από το site της ati ή της nvidia που έχουν ταχύτατους servers για να δειςτι ψάρια πιάνεις...
lp_epiphone25 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! ΜΗΝ ΜΕΤΡΑΣ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΟ ΣΡΕΕΔ ΤΕΣΤ! ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ!! ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ FTP.NTUA.GR! ΚΑΛΥΤΕΡΑ FTP SERVER ΓΙΑ SPEED CONNECTION! ΕΠΛΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 να βάλεις download manager οπωσδήποτε...(Getright, DAP, Flashget,IDM κτλπ κτλπ)
an19gi75 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 ΟΚ μάγκες δοκιμάζω και ενημερώνω . Η goodyear έχει και καλό ημερολόγιο...
De@th L0rd Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 να βάλεις download manager οπωσδήποτε...(Getright, DAP, Flashget,IDM κτλπ κτλπ) OXI DAP προς θεού θα τον κάψεις τον άνθρωπο..Αυτό δεν είναι τίγκα στο spyware?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 spyware σε τόσο διάσημη εφαρμογή? αμφιβάλω... που το διάβασες? link or it didn't happen
an19gi75 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Μόλις επικοινώνησαν από το τεχνικό τμήμα και μου είπαν να αποσυνδέσω τα τηλέφωνα και ξαφνικά όλα δουλεύουν ρολόι .Η πλάκα είναι ότι τόσες μέρες που το δοκιμάζω μόνος μου δεν πιάνει.Δεν καταλαβαίνω...
an19gi75 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Ξαναεπικοινώνησαν μαζί μου αφού παρακολούθησαν τη σύνδεση για μισή ώρα ,κατά τη διάρκεια της οποίας όλα ήταν super .Άρα σύμφωνα με τα λεγομενά τους έφταιγε η συσκευή του τηλεφώνου .Μου είπαν να μην αγοράσω 3 συγκεκριμένες γνωστές μάρκες συσκευών (ήδη είμαι κάτοχος μιας από αυτές) και ότι δεν θα έχω πρόβλημα ,κάτι που ελπίζω .Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.