mascuale Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Είμαι καινούργιος στο θέμα adsl και θέλω να συνδεθώ στη Forthnet, η οποία δίνει δώρο το D-link 2640B wireless router. Επειδή στη μητρική (GA-8IPE100-G) δεν έχω pci wireless adapter(αν το λέω σωστά), χρειάζεται να αγοράσω, ή το συγκεκριμένο μηχάνημα συνδέεται με το pc απλά με καλώδιο στην υποδοχή της κάρτας δικτύου; Αν γίνεται το τελευταίο, έχει διαφορά με την ασύρματη σύνδεση στην ταχύτητα; Ευχαριστώ.
phanispal Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο θες να συνδέσεις το router σου. Αν θες ασύρματη σύνδεση πρέπει να διαθέτει και η μητρική σου wireless, ή να αγοράσεις εσύ μια. Αλλιώς ενσύρματα με καλώδιο στην κάρτα δικτύου της μητρικής (που είναι και ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος σύνδεσης-εκτός κι αν θες οπωσδήποτε wireless).
S2Katana Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Εγώ το έχω στο πισί μέσω ethernet και στο λάπτοπ μέσω wifi.Καλύτερα με ethernet, είναι πιο σταθερή η σύνδεση, ενδεχομένως να έχεις μικρότερες απώλειες στο σήμα και κάνεις ασφαλώς τα updates στο firmware. Ο,τι χρειάζεσαι το έχει η συσκευασία μέσα.
poulinos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 εννοειτε πολυ καλυτερα με καλωδιο παρα ασυρματα.στο ασυρματο μπορει λογω σηματος και γενικα λογω πολλων παραμετρων να κατεβαζεις πιο αργα.καλωδιο και ξερο ψωμι αν δεν εχεις θεμα αποστασης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.