Προς το περιεχόμενο

Ξανά πρόβλημα με overclocked core 2 duo E8500!!!

TrObAs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

την CPU την εχω πάει 1.35 v διάβασα μέσα εδω ότι δεν πρέπει να ξεπεράσω την τιμή αυτή για το χαλαρό overclocking που θέλω...τώρα τις μνήμες τις έχω 1.8 στο bios και τους είχα δώσει +0.4 δηλαδή να πάνε 2.2 volt

να σου πω, αναφερομαι στον διαιρετη των μνημων που τον ρυθμιζεις απο το bios

με αυτον εχεις ασχοληθει καθολου? γιατι απο οτι καταλαβαινω μαλλον οχι. αυτος καθοριζει σε τι συχνοτητα θα τρεχουν οι μνημες πχ. 800 ,1066 ,1200.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το εχω πειράξει και αυτο όταν τα ειχα φτιάξει και ηταν σταθερο στην αρχη λογο του ότι είχα FSB 400 ειχα τον διαιρέτη 2.2 D νομίζω και μου έφτανε τις μνήμες στα 1066 αλλά μετα από λίγο αρχισε τα restart! Απλα πρέπει με την πρώτη ευκαιρία που θα βρώ χρόνο να τα κανω όσα μου έχετε πει για να δω τελικά τι φταιει....μόλις το τεσταρο θα σας ενημερώσω

Το εχω πειράξει και αυτο όταν τα ειχα φτιάξει και ηταν σταθερο στην αρχη λογο του ότι είχα FSB 400 ειχα τον διαιρέτη 2.2 D νομίζω και μου έφτανε τις μνήμες στα 1066 αλλά μετα από λίγο αρχισε τα restart! Απλα πρέπει με την πρώτη ευκαιρία που θα βρώ χρόνο να τα κανω όσα μου έχετε πει για να δω τελικά τι φταιει....μόλις το τεσταρο θα σας ενημερώσω

για αρχη μην πειραξεις καθολου ρευματα και τασεις!! ανεβασε μονο το fsb και τον διαιρετη των μνημων να ειναι ισο ή λιγο παραπανω με την συχνοτητα που δουλευουν και ποσταρε. και θερμοκρασιες με real temp!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...