Προς το περιεχόμενο

Ξανά πρόβλημα με overclocked core 2 duo E8500!!!

TrObAs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα , είχα ξαναπεί ότι είχα πρόβλημα με το pc που το έχω κάνει overclocking. Την CPU την έχω πάει 3800 με FSB 400 με Vcore 1.35 οι μνήμες μου 4 χ 1Gb Kingston HyperX 800 τις έχω AUTO σε όλα γιατί παλιότερα μου είχατε πει ότι ίσως φταίνε οι μνήμες που ηταν overclocked. Αυτό που μου κάνει είναι ότι ξαφνικά είτε είμαι στα windows και ακούω μουσική είτε παίζω ένα παιχνίδι ξαφνικά φρικάρει και κάνει restart χώρις κάποιο λόγο χωρίς μπλέ οθόνη ενα απλό restart.... Τι άλλο να κοιτάξω πλέον αυτό που έκανα κατέβασα το FSB στα 390....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό κατά 99% συμβαίνει γιατί δεν είναι σταθερός!

Μπορείς να μας πεις ακριβώς πως είναι οι ρυθμίσεις στα bios; τράβα photo με το κινητό και βάλτες να τις δούμε...

Ανεβάστε φωτογραφίες από τα Bios,

να τις δει και κανένας που ξέρει καλύτερα, να σας πει τι κάνετε λάθος:shifty:

TIP: Βρες τις μνήμες σου στο internet και ψάξε για reviews να δεις σε τι συχνότητες τις clockαρουνε;)

Γενικά μην αφήνετε ρυθμίσεις σε AUTO :-D

Τραβα με το κινητο σου(αλλος τροπος δεν μου ερχεται)!!!

Παντως για καλο και για κακο δοκιμασε και ενα-ενα τα dimmakia σου ξεχωριστα εκτος του memtest.

Γιατι ειχα 2χ2gb Mushkin και ενω στο memtest σε 24ωρο τεστ βγηκαν ΟΚ τελικα το ενα dimm ηταν .... και ειχα δοκιμασει τα παντα εκτος απο τις μνημες και ταλαιπωρηθηκα 2 μηνες γιατι στηριχθηκα στο memtest.

Παιδια sorry που αργισα να απαντησω θα ανεβασω φωτο μετα τις δυο που θα μπορω να δείτε τι παίζει με το bios. Οσο για τον ιο που μου λετε το πψ ειναι απο format 1 εβδομαδα....Δεν νομίζω να είναι ιος και το nod 32 το μονο warning που έβγαλε ήταν για το askbar , και αλλη μια βλακεία...Τώρα το να φταίνε οι μνήμες αν είναι πιθανό να κάτσω να τις δοκιμάσω δυο δυο....τι να πω η CPU πάντως δεν νομίζω να είναι θα τρέξω και τα τεστ που αναφέρεται να δω....

...Τώρα το να φταίνε οι μνήμες αν είναι πιθανό να κάτσω να τις δοκιμάσω δυο δυο....τι να πω η CPU πάντως δεν νομίζω να είναι θα τρέξω και τα τεστ που αναφέρεται να δω....

Μια μια θα καθίσεις να τις δοκιμάσεις, όχι 2-2. Πρέπει να τις τεστάρεις ξεχωριστά,

διάβασε πιο πάνω πως την πάτησε ο άλλος. Watercooled και να σου κάνει τέτοια τρελα

η CPU, in my humble opinion, χλωμό... Οποτε πάλι στις μνήμες πάμε...

εχω την εντυπωση οτι φταιει το auto των μνημων!! το λεω γιατι οταν ανεβαζεις το fsb ανεβαινει και η συχνοτητα των μνημων . οποτε για να μην συμβει αυτο βαζουμε την επιλογη σε manual στο bios για τις μνημες και βαζουμε διαιρετη που να τις φερνει κοντα στην κανονικη συχνοτητα τους. το εχεις δοκιμασει αυτο? εχεις μηπως πειραξει και καθολου τα volt των μνημων ή του cpu? δεν αναφερεις νομιζω.

την CPU την εχω πάει 1.35 v διάβασα μέσα εδω ότι δεν πρέπει να ξεπεράσω την τιμή αυτή για το χαλαρό overclocking που θέλω...τώρα τις μνήμες τις έχω 1.8 στο bios και τους είχα δώσει +0.4 δηλαδή να πάνε 2.2 volt

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...