@byZo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Απο την Παρασκευή δεν μπορώ να παίξω on-line COD4. Με κάνει kick o punk baster μετα απο 30'' παιχνιδιού και μου βγάζει το μήνημα του τίτλου. Το παιχνίδι έιναι αυθεντικό και μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Με ένα μικρό ψάξιμο είδα ότι έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα... Κάτι λένε ότι κάνανε ban ένα κάρο κλειδιά (και όντως μπορώ να παίξω σε cracked servers). Μήπως ξέρει κανεις τι να κάνω?
pc_admin Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 99% των προβληματων στα cod οφειλονται στο Punkbuster πηγαινε http://www.punkbuster.com και κατεβασε το setup για win32 και τρεξε το.Βαλε (add game to COD4) να ψαξει για updates και μαλλον θα λυθει το προβλημα
@byZo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Το έκανα αλλα το πρόβλημα παραμένει... Αναφέρθηκε στο ιντερνετ ότι γίναν ban κάποια κλειδιά, αλλά γιατί να γίνει το δικό μου? Το χρησιμοποιώ μονο απο τον υπολογιστή του σπιτιού μου και ποτέ δεν το έδωσα σε κανέναν. Δεν έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.