Προς το περιεχόμενο

αντιγραφή υποφακέλων

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια απορια, ισως εχει ξαναγινει topic αλλα δε το βρισκω.

εστω οτι εχω ενα φακελο ο οποιος εχει πολλους υποφακελους και οι υποφακελοι επισης πολλους υποφακελους.

το συνολικο μεγεθος αυτου του φακελου ειναι πολλα γιγα, ας πουμε οτι ειναι 10γιγα.

αυτο που θελω να κανω ειναι να αντιγραψω μεσω δικτυου σε εναν αλλον δισκο αυτον τον φακελο χωρις ομως μερικους υποφακελους που το συνολικο μεγεθος δε ξεπερναει τα 3γιγα.

με λιγα λογια πως αντιγραφω τον φακελο αυτον χωρις μερικους υποφακελους που δε θελω.

ενας κλασικος τροπος θα ηταν να αντιγραψω οοολο το φακελο και μετα να κατσω να σβησω αυτα που δε θελω. ετσι ομως χανω χρονο και χωρο στο δισκο αφου δεν υπαρχει αρκετος δισκος.

αλλος τροπος???

Δημοσ.

μα εγω λεω οχι μονο τους υποφακελους απο το πρωτο φακελο.

λεω γενικα φακελου που υπαρχουν σε διαφορους υποφακελους των υποφακελων κτλ.

μα δεν υπαρχει κανενασς τροπος? δε το εχει σκεφτει κανεις?

Δημοσ.
Η αναζητηση πιανει και τους υποφακελους των υποφακελων, οχι μονο του αρχικου φακελου

Ναι αν βάλεις το "search subfolders" ψάχνει, αλλά αν κατάλαβα καλά, ο αυτός ο τρόπος θα βοηθούσε αν ήθελε μετακίνηση και όχι (μερική) αντιγραφή, εφόσον θα πρέπει να διαγράψει τα αρχεία που δε χρειάζεται.

Δημοσ.

Η αναζητηση πιανει και τους υποφακελους των υποφακελων αλλα αν κανω αντιγραφη-επικοληση μονο αυτα που θελω θα μπουνε χυμα σε ενα φακελο και οχι οπως ηταν κανονικα πριν....

Δημοσ.

Μπορείς να κατεβάσεις έναν αξιόλογο dual panel file manager όπως ο FreeCommader Και να ανοίξεις στο ένα παράθυρο τον τοπικό φάκελο και στο άλλο τον φάκελο δικτύου και να αντιγράφεις ότι θέλεις από τον ένα στον άλλον.

Αν αυτό που θέλεις είναι να συγχρονίσεις τους φακέλους σου, δλδ να συμπληρώνεις στον έναν ότι λείπι από τον άλλον τότε δες κάτι για folder sync όπως το Always Sync

Δημοσ.

παιδια μαλλον δε καταλαβατε τι λεω.

θα το πω με παραδειγμα.

πχ εχω στον c:\ τους εξης φακελους

c:\mitsos\nikos\mpampis

c:\mitsos\nikos\giannis\xristos

c:\mitsos\paulos\dimitris

c:\mitsos\alekos\giorgos\takis\aris

και θελω να αντιγραψω στον d:\ τον φακελο mitsos αλλα χωρις τους υποφακελους xristos και takis!

οοολα τα αλλα να ειναι ακριβως τα ιδια, δηλαδη σαν να τον εχω αντιγραψει ολο το mitsos και μετα να εχω σβησει τους φακελους που λεω.

καταλαβατε?

Δημοσ.

Πρέπει να γίνεται με το backup των Windows ή με αντίστοιχο backup ή synchronization πρόγραμμα.

Π.χ.

>
[*] mitsos
[*] nikos
	[v] mpampis
	[*] giannis
		[ ] xristos
[v] paulos
	[v] dimitris
[*] alekos
	[*] giorgos
		[ ] takis
			[ ] aris

Με checkboxes δίπλα στο tree τσεκάρεις το αρχικό, ξετσεκάρεις στη συνέχεια αυτά που δεν θες, και σου δείχνει με γκρι (ή με αστεράκι στο παραπάνω παράδειγμα) τους φακέλους που δεν είναι πλήρως επιλεγμένοι για αντιγραφή.

Σόρρυ, δεν έχω Windows πρόχειρα για να σου πω συγκεκριμένα πώς γίνεται, νομίζω έχει επιλογή το backup για να τα αντιγράψει κάπου "χύμα" χωρίς να κάνει archive, κι αν δεν έχει ψάξε για third party backup/synchronization utility ή εναλλακτικό file manager.

edit: δηλαδή κάτι σαν το παρακάτω (μια εικόνα χίλιες λέξεις - να 'ναι καλά το google images), μόνο εκεί που λέει destination να επιτρέπει απλά έναν άλλο κατάλογο και να μην κάνει archive:

WindowsBackup.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...