poulinos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Θα διαφωνησω με τα οικιακα προιοντα.Δε μενουν ολοι σαν εμενα και μαλλον σαν καποιους απο εσας που το λετε σε ενα σπιτι που η εμβελεια που θελετε ειναι το πολυ 6-8 μετρα.Οταν πηγα να στησω ενα δικτυακι για 2 ολο και ολο υπολογιστες αποστασης 15 μετρων με πολλους τοιχους εδοσα 60 ευρω σε 2 κεραιες και εκανα τη δουλεια μου, εκεινη την εποχη για το πιο φθηνο repeater ηθελα 100+ και πιστεψτε με τα 40+ ευρω δεν θα αξιζαν καθολου λογο χρησης να δοθουν.Επιλογες ειναι αυτα, αλλα πειτε και καμια γνωμη και για draft n (2.0), κατ εμε δεν αξιζει να παει καποιος στο παλιο wag200g αλλα στο νεο WAG160N σωστος απλα ειχα δοκιμασει την 7 db Κερεα του linksys και σε οροφους δεν εκανε τιποτα.ισως σε ενα οροφο οπος λες 15 μετρα οκ αλλα σε πολαπλους οροφους το σημα δεν ανεβαινε.β. draft Ν που ειχα δει πολυ καλη εμβελεια και αρκετα μεγαλη ταχυτητα απλα πρεπει να εχεις και αναλογη καρτα και οπως το ειπες ειναι ακομα N.και το βασικο που δεν ξερω κατα ποσο σαν adsl router αξιζει...
dhmak Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Φίλε koprodogis είναι κάπως ακριβούτσικο το πρώτυπο n http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=1814&v_Item=7077
poulinos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=wag+160n υπαρχουν πολλα ρουτερ σε πρωτοκολλο N.και netgear.
@topos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Nα κανω αλλη μια ερωτηση αδερφια? Κοντα σχετικα στο σπιτι μου υπαρχει δωρεαν δικτυο ιντερνετ απο τον δημο,αλλα το λαπτοπ δεν πιανει συχνα σημα. Εαν εβαζα ενα access point(π.χ LINKSYS WRT54G)θα μπορουσα να αναμεταδωσω το σημα ωστε να πιανω συνεχεια?
copydisk Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Nα κανω αλλη μια ερωτηση αδερφια?Κοντα σχετικα στο σπιτι μου υπαρχει δωρεαν δικτυο ιντερνετ απο τον δημο,αλλα το λαπτοπ δεν πιανει συχνα σημα. Εαν εβαζα ενα access point(π.χ LINKSYS WRT54G)θα μπορουσα να αναμεταδωσω το σημα ωστε να πιανω συνεχεια? WIRELESS ROUTER LINKSYS WRT54G με dd-wrt firmware απλά εκπληκτικό και κάνει πολύ περισσότερα από αυτό που θες
koprodogis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Nα κανω αλλη μια ερωτηση αδερφια?Κοντα σχετικα στο σπιτι μου υπαρχει δωρεαν δικτυο ιντερνετ απο τον δημο,αλλα το λαπτοπ δεν πιανει συχνα σημα. Εαν εβαζα ενα access point(π.χ LINKSYS WRT54G)θα μπορουσα να αναμεταδωσω το σημα ωστε να πιανω συνεχεια? Εχω την εντυπωση πως ενα access point δεν ειναι αυτο που χρειαζεσαι,ενα access point αναμεταδιδει ενα δικο μας σημα και οχι ενα ξενο. χρειαζεσαι ενα repeater ή μια νεα ασυρματη καρτα δικτυου που ή θα εχει κεραια ή θα ειναι ας πουμε usb για να πλησιασεις προς την πηγη.
poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 το wrt αν του αλλαξεις firmware μπορει να παιξει και σαν repeater για αυτο ειπε ο φιλος με αλλο firmware.απο την αλλη για αυτους που δεν θελουν να μπουν στον κοπο να το αλλαξουν και να ψαχνουν υπαρχει και αντιστοιχο repeater τις λινκσυς .δεν θυμαμε το μοντελο αλλα εχει μια κερεα μονο ευκολο στο σεταρισμα απλα δεν ξερω αν παιζει με wpa2 αν και δεν θα χριαστει.κανει 80 ευρω περιπου.το εχω δοκιμασει και ειναι μια χαρα.εχω δοκιμασει και belkin με 45 ευρω απο multirama και επισης μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.