Ancientlight13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Μερικές φορές δεν είναι ανάγκη να τα σκάσεις για να διασκεδάσεις! Μερικές φορές δεν χρειάζεται να ξέρεις μουσική για να παίξεις το Ironman! Μερικές φορές το πληκτρολόγιο μοιάζει περισσότερο με ηλεκτρική κιθάρα! Για όσους δεν το έπιασαν ο "κλώνος" του Guitar Hero είναι εδώ: http://fretsonfire.sourceforge.net/ Το μόνο που χρειάζεσαι είναι όρεξη ,ένα πληκτρολόγιο και σύντομα θα βγεί απο μέσα σου o Yngwie Malmsteen! Πλάκα πλάκα το παιχνιδάκι είναι τρελό κάψιμο και κυκλοφορούν χιλιάδες κομμάτια και άλλα τόσα mods που το κάνουν να μοιάζει εξαιρετικά με το GH. Αποκορύφωση του πράγματος το διπλό! Danny πάρε την κιθάρα σου, εεεεεεεεεεε το πληκτρολόγιο εννοούσα και κατέβα! Πάρτε και μάτι μερικές custom made "κούκλες": Αααααα, δείτε και αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=2yhn_TDc1zk&feature=related
LuxJaja Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 λίγο πιο φτωχό σε γραφικά guitar hero μου φαίνεται!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Ε καλά τώρα, το Guitar Hero για τα γραφικά το παίζεις;
LuxJaja Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 χεχε όχι φυσικά αλλά δεν μπορείς να πεις το guitar hero σου δημιουργεί μία ατμόσφαιρα! αυτό φαίνεται πολύ άδειο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Μπορεί να φτιάχνει με κανένα mod. Δεν το έχω παίξει πάντως για να ξέρω...
slipknot Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Καλή φάση,το είχα κατεβάσει πριν κάποιο καιρό.Το πληκτρολόγιο είναι ένα μειονέκτημα για μένα,εκτός κι αν κάνεις καμιά μόντα.
alexzzz Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δεν παίζει σε μένα ρε παιδιά. Όταν πατάω να παίξει εμφανίζεται το κόκκινο χρώμα του background και κολλάει. Vista sp1 έχω.
outlaw star Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 καλά όλα αυτά αλλά προτιμώ τα πραγματικά μουσικά όργανα...
alexzzz Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Άκυρο παιδιά το βρήκα. Μάλλον κολλούσε στο ότι με ρωτούσε το firewall τι να κάνει και δεν το έβλεπα (είχα συνδεμένη και άλλη οθόνη... μεγάλη ιστορία)...
Ancientlight13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Παιδιά ψάξτε το alarian mod, μεταμορφώνει κυριολεκτικά τα γραφικά του παιχνιδιού προς το καλύτερο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.