Προς το περιεχόμενο

Τι να πάρω με 600 Ευρώ?

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά κι εγώ έχω 15.000? και δεν ξέρω τι να τα κάνω τα ρημάδια. Δώστε καμιά συμβουλή γιατί και μόνο που τα έχω νιώθω ένα βάρος....

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ενα ωραιοτατο ταξιδακι εξωτερικο. Θα σου μεινουν και οι φωτογραφιες.

Προορισμο διαλεξε εσυ, αλλα πηγαινε Αμστερνταμ. :)

Δημοσ.

Εγώ λέω να πάς να τα βάλεις σε ένα καταθετικό λογαριασμό τα μισά και τα άλλα να πάρεις κάτι που σου αρέσει.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Ρε παιδιά κι εγώ έχω 15.000? και δεν ξέρω τι να τα κάνω τα ρημάδια. Δώστε καμιά συμβουλή γιατί και μόνο που τα έχω νιώθω ένα βάρος....

δώστα σε εμένα να ξαλαφρώσεις κιόλας :lol:

Δημοσ.
δώστα σε εμένα να ξαλαφρώσεις κιόλας :lol:

Να'σαι καλά βρε φίλε! Δεν βρίσκω λόγια να σε ευχαριστήσω.

Είσαι σίγουρος οτι θες να λάβεις αυτό το ποσό; Μήπως θες να το ξανασκεφτείς; Δεν ξες πόσο προβληματισμός μπορεί να πέσει μετά για το τι θα τα κάνεις αυτά τα λεφτά. Μιλάμε για σπαζοκεφαλιά!!

Δημοσ.

είναι σοβαρό αυτό το ποστ ή κάνουμε πλάκα???

Πάντως φίλε αν όντως δεν ξέρεις πως να τα ξοδέψεις, θα σου πρότεινα να τα βάλεις στην άκρη και αν μπορείς, να βρεις μια οικογένεια που ίσως πραγματικά να έχει ανάγκη τα 100 ευρώ και να τους τα δώσεις έτσι απλά.... ή αν υπάρχουν παιδιά, να τους πάρεις ένα δωράκι και να το δώσεις εσύ προσωπικά... Η αξία ενός χαμόγελου από ένα ταλαιπωρημένο παιδάκι είναι απλά worthless, και θα νιώθεις και εσύ πολύ ωραία!! Δοκίμασέ το!!!

Δημοσ.
είναι σοβαρό αυτό το ποστ ή κάνουμε πλάκα???

Πάντως φίλε αν όντως δεν ξέρεις πως να τα ξοδέψεις, θα σου πρότεινα να τα βάλεις στην άκρη και αν μπορείς, να βρεις μια οικογένεια που ίσως πραγματικά να έχει ανάγκη τα 100 ευρώ και να τους τα δώσεις έτσι απλά.... ή αν υπάρχουν παιδιά, να τους πάρεις ένα δωράκι και να το δώσεις εσύ προσωπικά... Η αξία ενός χαμόγελου από ένα ταλαιπωρημένο παιδάκι είναι απλά worthless, και θα νιώθεις και εσύ πολύ ωραία!! Δοκίμασέ το!!!

Δουλεύεις σε καμια τράπεζα και προωθείς κάρτες VISA???

πλακά....

Πάρε ένα βενζινοκίνητο KYOSHO Inferno GT και μπορεί να σου μείνουν λίγα για καύσιμο!!!

Δημοσ.

Καν'τα 2φραγκα, παρε ενα κουμπαρα,

(αυτον που βγαινει ενα χερακι σιγα-σιγα και τσαααααάκ! τα αρπαζει σαν αλογοσκουφ)

-το προλαβε κανεις?-

και αρχισε να τον ταίζεις.

Ειναι μια δημιουργικη :-) απασχοληση, για πολλες ωρες, νιωθεις πιο πλουσιος...

και στο τελος σου μενουν και τα λεφτα. ;)

Αλλωστε θα σου χρειαστουν αυριο. Ερχονται (ακομα πιο) δυσκολες μερες. :fear::-D

Δημοσ.
...

Αλλωστε θα σου χρειαστουν αυριο. Ερχονται (ακομα πιο) δυσκολες μερες. :fear::-D

πόσο δίκιο έχεις, δυστυχώς..

Δημοσ.
βάλτα στην άκρη γιατί έρχονται μέρες πείνας ... ;)

+1 .Οι μέρες που έρχονται θα μας κάνουν να λησμονούμε τις σημερινές χάλια ημέρες. Κράτησέ τα για να τρως σε 2-5 χρόνια, και πολύ του δίνω...

Δημοσ.

Πάντως εγώ θα σκεφτόμουν σοβαρά και την πρόταση του Aledjo! Έχει και 2 γκομενάκια έτοιμα στην Αθήνα, εκ των οποίων η μία είναι και σταρ. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...