Sorath Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Ρε παιδιά κι εγώ έχω 15.000? και δεν ξέρω τι να τα κάνω τα ρημάδια. Δώστε καμιά συμβουλή γιατί και μόνο που τα έχω νιώθω ένα βάρος....
Absinthe Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Ενα ωραιοτατο ταξιδακι εξωτερικο. Θα σου μεινουν και οι φωτογραφιες. Προορισμο διαλεξε εσυ, αλλα πηγαινε Αμστερνταμ.
De@th L0rd Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Εγώ λέω να πάς να τα βάλεις σε ένα καταθετικό λογαριασμό τα μισά και τα άλλα να πάρεις κάτι που σου αρέσει.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Ρε παιδιά κι εγώ έχω 15.000? και δεν ξέρω τι να τα κάνω τα ρημάδια. Δώστε καμιά συμβουλή γιατί και μόνο που τα έχω νιώθω ένα βάρος.... δώστα σε εμένα να ξαλαφρώσεις κιόλας
Sorath Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 δώστα σε εμένα να ξαλαφρώσεις κιόλας Να'σαι καλά βρε φίλε! Δεν βρίσκω λόγια να σε ευχαριστήσω. Είσαι σίγουρος οτι θες να λάβεις αυτό το ποσό; Μήπως θες να το ξανασκεφτείς; Δεν ξες πόσο προβληματισμός μπορεί να πέσει μετά για το τι θα τα κάνεις αυτά τα λεφτά. Μιλάμε για σπαζοκεφαλιά!!
TeZaS Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Γιατί δεν τα βάζεις στο e-bay??? Κάτι θα βγάλεις, αμ τραβήξεις καλές φωτογραφίες!
pp6210 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 είναι σοβαρό αυτό το ποστ ή κάνουμε πλάκα??? Πάντως φίλε αν όντως δεν ξέρεις πως να τα ξοδέψεις, θα σου πρότεινα να τα βάλεις στην άκρη και αν μπορείς, να βρεις μια οικογένεια που ίσως πραγματικά να έχει ανάγκη τα 100 ευρώ και να τους τα δώσεις έτσι απλά.... ή αν υπάρχουν παιδιά, να τους πάρεις ένα δωράκι και να το δώσεις εσύ προσωπικά... Η αξία ενός χαμόγελου από ένα ταλαιπωρημένο παιδάκι είναι απλά worthless, και θα νιώθεις και εσύ πολύ ωραία!! Δοκίμασέ το!!!
TeZaS Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 είναι σοβαρό αυτό το ποστ ή κάνουμε πλάκα??? Πάντως φίλε αν όντως δεν ξέρεις πως να τα ξοδέψεις, θα σου πρότεινα να τα βάλεις στην άκρη και αν μπορείς, να βρεις μια οικογένεια που ίσως πραγματικά να έχει ανάγκη τα 100 ευρώ και να τους τα δώσεις έτσι απλά.... ή αν υπάρχουν παιδιά, να τους πάρεις ένα δωράκι και να το δώσεις εσύ προσωπικά... Η αξία ενός χαμόγελου από ένα ταλαιπωρημένο παιδάκι είναι απλά worthless, και θα νιώθεις και εσύ πολύ ωραία!! Δοκίμασέ το!!! Δουλεύεις σε καμια τράπεζα και προωθείς κάρτες VISA??? πλακά.... Πάρε ένα βενζινοκίνητο KYOSHO Inferno GT και μπορεί να σου μείνουν λίγα για καύσιμο!!!
BLISS Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Καν'τα 2φραγκα, παρε ενα κουμπαρα, (αυτον που βγαινει ενα χερακι σιγα-σιγα και τσαααααάκ! τα αρπαζει σαν αλογοσκουφ) -το προλαβε κανεις?- και αρχισε να τον ταίζεις. Ειναι μια δημιουργικη απασχοληση, για πολλες ωρες, νιωθεις πιο πλουσιος... και στο τελος σου μενουν και τα λεφτα. Αλλωστε θα σου χρειαστουν αυριο. Ερχονται (ακομα πιο) δυσκολες μερες.
aledjo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 ξενοδοχειο + uuu.zuzana.kom = 600 euro ενα σαββατοκυριακο δηλαδη.... αξεχαστο ομως!
Harkon Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 ...Αλλωστε θα σου χρειαστουν αυριο. Ερχονται (ακομα πιο) δυσκολες μερες. πόσο δίκιο έχεις, δυστυχώς..
jimarass Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 βάλτα στην άκρη γιατί έρχονται μέρες πείνας ... +1 .Οι μέρες που έρχονται θα μας κάνουν να λησμονούμε τις σημερινές χάλια ημέρες. Κράτησέ τα για να τρως σε 2-5 χρόνια, και πολύ του δίνω...
Harkon Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 καλά πάμε τελικά έ; ... και το γνωρίζουμε.. γαμώ!
De@th L0rd Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Πάντως εγώ θα σκεφτόμουν σοβαρά και την πρόταση του Aledjo! Έχει και 2 γκομενάκια έτοιμα στην Αθήνα, εκ των οποίων η μία είναι και σταρ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.