maurisio Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 παιδια ελπιζω να ποσταρα σωστα εδω λοιπον εχω ενα προβλημα μολις εβαλα το memory stick στο pc και μου βρηκε και ο kapersky μου βρηκε εναν αυτον recycled/info.exe/PE_PACH και αλλους δυο host.exe τι κανουν αυτοι τι ζημιες μπωρουν να κανουν και απο τι προηλθαν plz help
maurisio Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 οι virus εχουν σβυστει αλλα λετε να προκαλεσαν κατι στο κιντητο????το κινητο μ ειναι το sony ericsson z530i
Bomber-21 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 αφού δεν είναι smartphone ,δε νομίζω ότι μπορείς να δεχθείς κάποιον ιο.
maurisio Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 και ωμος δεν μπωρει να λεει ψεματα το kapersky antivirus και ο host.exe τι ιος ειναι δεν μπορω να καταλαβω πολυ περιεργο
Bomber-21 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 εσύ βλέπεις κάποια δυσλειτουργία στο κινητό σου;
yiankap Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Εμένα όταν είχε κολλήσει κάποτε ιο, έστελνε μηνύματα σε όλο τον κόσμο. Ευτυχώς τότε είχα κάρτα και έπαιρνα αναφορές μη παράδοσης και ψιλιάστικα κάτι.
Scottas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Εμένα όταν είχε κολλήσει κάποτε ιο, έστελνε μηνύματα σε όλο τον κόσμο. Ευτυχώς τότε είχα κάρτα και έπαιρνα αναφορές μη παράδοσης και ψιλιάστικα κάτι. Οταν συνέβαινε αυτό προφανώς θα είχες κάποιο παλιό s60 όπως 7650 6600 3650 και πάει λέγοντας Πάντως σε SE Z530i δεν μπορείς να κολλήσεις ιό μιας και δεν είναι ανοιχτου λειτουργικού τηλέφωνο
gfilippas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 και ωμος δεν μπωρει να λεει ψεματα το kapersky antivirus και ο host.exe τι ιος ειναι δεν μπορω να καταλαβω πολυ περιεργο To kapersky δεν λέει ψέμματα. Είδε κάτι που θεώρησε ότι είναι επικίνδυνο. Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Το κινητό σου πάντως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΙΟ. Απλά δεν γίνεται.
ApSiMan Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 To kapersky δεν λέει ψέμματα. Είδε κάτι που θεώρησε ότι είναι επικίνδυνο. Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο.Το κινητό σου πάντως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΙΟ. Απλά δεν γίνεται. Το συγκεκριμένο κινητό δεν γίνεται να κολλήσει ιο.... Γενικά γίνεται (όπως προαναφέρανε τα παιδιά) σε κινητά smartphones (windows mobile, symbian κλπ κλπ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.