Προς το περιεχόμενο

Ιός στο κινητό μου;

maurisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ελπιζω να ποσταρα σωστα εδω λοιπον εχω ενα προβλημα μολις εβαλα το memory stick στο pc και μου βρηκε και ο kapersky μου βρηκε εναν αυτον recycled/info.exe/PE_PACH και αλλους δυο host.exe τι κανουν αυτοι τι ζημιες μπωρουν να κανουν και απο τι προηλθαν plz help

Δημοσ.

και ωμος δεν μπωρει να λεει ψεματα το kapersky antivirus και ο host.exe τι ιος ειναι δεν μπορω να καταλαβω πολυ περιεργο

Δημοσ.

Εμένα όταν είχε κολλήσει κάποτε ιο, έστελνε μηνύματα σε όλο τον κόσμο. Ευτυχώς τότε είχα κάρτα και έπαιρνα αναφορές μη παράδοσης και ψιλιάστικα κάτι.

Δημοσ.
Εμένα όταν είχε κολλήσει κάποτε ιο, έστελνε μηνύματα σε όλο τον κόσμο. Ευτυχώς τότε είχα κάρτα και έπαιρνα αναφορές μη παράδοσης και ψιλιάστικα κάτι.

Οταν συνέβαινε αυτό προφανώς θα είχες κάποιο παλιό s60 όπως 7650 6600 3650 και πάει λέγονταςB)

Πάντως σε SE Z530i δεν μπορείς να κολλήσεις ιό μιας και δεν είναι ανοιχτου λειτουργικού τηλέφωνοB)

Δημοσ.
και ωμος δεν μπωρει να λεει ψεματα το kapersky antivirus και ο host.exe τι ιος ειναι δεν μπορω να καταλαβω πολυ περιεργο

To kapersky δεν λέει ψέμματα. Είδε κάτι που θεώρησε ότι είναι επικίνδυνο. Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο.

Το κινητό σου πάντως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΙΟ. Απλά δεν γίνεται.

Δημοσ.
To kapersky δεν λέει ψέμματα. Είδε κάτι που θεώρησε ότι είναι επικίνδυνο. Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο.

Το κινητό σου πάντως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΙΟ. Απλά δεν γίνεται.

Το συγκεκριμένο κινητό δεν γίνεται να κολλήσει ιο....

Γενικά γίνεται (όπως προαναφέρανε τα παιδιά) σε κινητά smartphones (windows mobile, symbian κλπ κλπ).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...