Προς το περιεχόμενο

9600GT με 1GB?

gary..

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους..

Ένας φίλος μου θέλει να πάρει κάρτα γραφικών (nvidia μόνο). Ψάχνοντας και στο site του e-shop είδαμε κάποιες 9600GT με 1GB μνήμη και μια MSI με 2GB. Πώς γίνεται να έχει τόση μνήμη??Με 512 δεν βγαίνει η 9600GT?? Δεν το είχα ξαναδεί..

Τέλος πάντων λένε τπτ αυτές..?

Επίσης εγώ έχω βρεί κάποιες Axle 8800GT με 50ε έκαστη άρα του πρώτεινα να πάρει 2 για SLI. Θα είναι καλύτερα??(Από αντίστοιχο SLI με την προηγούμενη που ανέφερα)

http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?offset=10&title=9600&category=%CA%C1%D1%D4%C1%2520%C3%D1%C1%D6%C9%CA%D9%CD

• Super Moderators
Δημοσ.

8800GT>9600GT

αυτές οι κάρτες με πάνω από 512mb είναι απλά πεταμένα λεφτά...

Δημοσ.

Δηλαδή αξίζει πολυ καλύτερα 2 χ 8800GT με 100ε σε όχι τόσο δημοφιλή τουλάχιστον υλοποίηση..?

Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη καλύτερη λύση..?

• Super Moderators
Δημοσ.

και μια 8800GT σε όχι τόσο δημοφιλή υλοποίηση αξίζει σε σχέση με μια 9600GT

Δημοσ.

Που βρηκες τις 8800GT με 50 ευρω ρε θηριο?

Υπαρχουν και για τους κοινους θνητους?

Εχω 1 φιλο που φτιαχνει νεο pc και θα του χρειαζοταν κατι τετοιο

Δημοσ.

Για ψαξτο λιγο καλυτερα μην ειναι η gts με τον προηγουμενο πυρηνα.

(Eνδεικτικα στο skroutz.gr την φθηνοτερη 8800gt την βγαζει στα 95 ευρω...)

• Super Moderators
Δημοσ.
Που βρηκες τις 8800GT με 50 ευρω ρε θηριο?

Υπαρχουν και για τους κοινους θνητους?

Εχω 1 φιλο που φτιαχνει νεο pc και θα του χρειαζοταν κατι τετοιο

λογικά όταν ξεstockάριζε το Πλαίσιο...

Δημοσ.

Όχι, καινούργια θα την αγοράσω και είναι κανονική 8800GT με G92. Έχουν 2 ξεμείνει σε ένα Πλαίσιο. Απλά είναι μάρκας Axle γι αυτό το σκεφτόμουν. Αλλά όπως λέει και ο φίλος Thresh αξίζει έστω και μια καλύτερα απο 9600GT..

Αν συμφωνήσει ο φίλος μου θα του τις πάρω. Αλλιώς όποιος θέλει να μου πει να του πώ που θα τις βρεί (αν προλάβει)...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Όχι, καινούργια θα την αγοράσω και είναι κανονική 8800GT με G92. Έχουν 2 ξεμείνει σε ένα Πλαίσιο. Απλά είναι μάρκας Axle γι αυτό το σκεφτόμουν. Αλλά όπως λέει και ο φίλος Thresh αξίζει έστω και μια καλύτερα απο 9600GT..

Αν συμφωνήσει ο φίλος μου θα του τις πάρω. Αλλιώς όποιος θέλει να μου πει να του πώ που θα τις βρεί (αν προλάβει)...

Για πες, για πες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...