Προς το περιεχόμενο

Firefox 3 & Kubuntu 8.04

k.tnb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια και χαρά,

πρόσφατα εγκατέστησα τα Kubuntu 8.04 και έχω την παρακάτω ερώτηση (είμαι σχετικά αρχάριος στο "άθλημα"...) :

Έχω εγκαταστήσει τον Firefox 3 μέσω του Add/Remove Programs. Όλα λειτουργούν τέλεια εκτός από το flashplayer. Κατέβασα το flashplayer της Adobe σε tar.gz, το έκανα extract και προσπάθησα να το κάνω install. Σε ένα σημείο μου ζητάει να κλείσω το Firefox και να δώσω το path του πχ. /usr/lib/mozilla. Βρηκα κατι αναλογο το βάζω και μου λέει να δώσω κάποιο σωστό path... Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτο που κατεβασες καντο extract και παρε το αρχειο libflashplayer.so και αντεγραψε το στο .mozilla/plugins (αυτο βρισκεται στο home και για να δεις τα κρυφα αρχεια πατας alt+.).

Προσωπικά βρίσκω τον FF3 προβληματικό (τουλάχιστον μέχρι σήμερα) και ιδιαίτερα σε συνδυασμό με τον flash player, μπορούν να σου παγώσουν όλο το σύστημα! Θα σου πρότεινα να κρατήσεις ακόμα τον FF2, αλλά αν επιμένεις, άλλος ένας τρόπος ν' ανοίξεις κρυφά αρχεία είναι και το Ctrl + H.

@k.tnb: Μαλλον το path που σου ζηταει ειναι /usr/lib/firefox και οχι mozilla.

Γιατι δεν δοκιμαζεις να βαλεις τον flashplayer απο το αναλογο repo της διανομης σου? Θα στο βαλει το apt εκει που πρεπει χωρις να προβληματιζεσαι για paths και updates.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...