Προς το περιεχόμενο

μπλοκαρει το internet οταν ανοιγω το utorrent

louros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάθε φορά που ανοίγω το utorrent το internet κάνει σα να μπουκώνει. Δε φορτώνει τίποτα.

Το utorrent λειτoυργεί τέλεια.Εχω το forthnet2play.Οταν περιμένω αρκετή ώρα ή κάνω restart το pc,μόνο τότε παίρνει μπροστά το σερφάρισμα.

Είχα ένα router usrobotics και αντιμετώπιζα αυτό το πρόβλημα.Αλλαξα τώρα router και πήρα το linksys wag54gs.Κάνω ακριβώς ότι λέει το Portforward αλλά το πρόβλημα επιμένει.

Καμιά ιδέα υπάρχει ρε guys?

Δημοσ.

Ειναι φυσιολογικο γιατι τερματιζουν τα connections που μπορει να διαχειριστει το router sou. Χαμηλωσε τα connections σου στον client σε 30

Δημοσ.

περιορισε το Upload και κανε δοκιμη και με αλλο τορρεντ προγραμμα.καιελπιζω να μην βαζεις 100 τορρεντ μαζι.

Δημοσ.

Αν εχεις xp sp2 ή sp3 εχεις limit sta attempts tcp half connections σε 10 μονο. Κατεβασε αυτο και κανε τα connections 50 εως 60 το πολυ, θα σε βοηθησει αρκετα, αλλα αμα και παλι εχεις πολλα τορρεντς ανοιχτα, θα μπουκωνεις το ρουτερ σου. Βαλε και τον client 50 ή 60 αναλογα μετα.

Υ.Γ Βασικα το προβλημα ειναι πρωτα στα windows και μετα στο ρουτερ και στα ποσα torrents κατεβαζεις ταυτοχρονα

Δημοσ.

Βασικά δοκίμασα να περιορίσω το upload speed αλλά τίποτα.

Εχω τα vista. Ακόμα και 1 torrent να κατεβάζω κολλάει τo internet δυστυχώς. Εντωμεταξύ δε νομίζω να μπουκώνει η σύνδεση διότι το laptop που συνδέεται ασύρματα μπαίνει κανονικά στο internet όσο είναι ανοιχτό το utorrent στον άλλο υπολογιστή στον οποίο και δεν τρέχει το internet.:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δημοσ.

ψαχτηκα αλλα τίποτα.Κάτι μου είπε ένας φίλος μου ότι οφείλεται σε μέγιστο αριθμό connections που επιτρέπει το λειτουργικό. Βρήκα και ένα patch αλλά είναι ψιλοριψοκίνδυνο.Το πρόβλημα δυστυχώς επιμένει και είναι σπαστικό.:mad::mad::mad::mad: Μήπως να πειράξω τίποτα στο Qos?

Δημοσ.

Δοκιμασε πειραματικα κανα αλλο client, πχ Azureus που εχει τη φημη οτι ειναι 'ελαφρυ' κι αυτο

(σορρυ αν εχεις αναφερει ηδη οτι το εχεις κανει και δεν το θυμαμαι)

• Super Moderators
Δημοσ.

βασικά έχω προσέξει τέτοια κολλήματα όταν το torrent συνδέεται σε πάνω από ένα tracker για να βρει seeds/peers...

κατεβάζεις από public trackers ή από private? (μην αναφέρεις ονόματα)

Δημοσ.
ψαχτηκα αλλα τίποτα.Κάτι μου είπε ένας φίλος μου ότι οφείλεται σε μέγιστο αριθμό connections που επιτρέπει το λειτουργικό. Βρήκα και ένα patch αλλά είναι ψιλοριψοκίνδυνο.Το πρόβλημα δυστυχώς επιμένει και είναι σπαστικό.:mad::mad::mad::mad: Μήπως να πειράξω τίποτα στο Qos?

Πλακα κανεις? Αυτα που σου εγραψα τα διαβασες καθολου η μπα?

Δημοσ.

to azureus ειναι καλο αλλα βαρυ.β.thresh οχι μονο ενα connection.μπορεις ανετα να ανοιξεις καμποσα connections.γ.για τον φιλο πιο πανω μπορει να δοκιμασει και qos allα για αρχη ας βαλει αλλο προγραμμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...