pisio Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Ίσως δεν έθεσα σωστά το ερώτημά μου Έχεις δει εσύ κάποιο ποστ στο οποίο κάποιος ρώτησε κάτι και του απάντησαν RTFM Εκτός από αυτό εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Αυτό εδώ εννοεί ο status και έχει απόλυτο δίκαιο. Και σ΄αυτό το thread ειδικά, γράφηκαν πολλά κομψά και χαριτωμένα εκ μέρους της "κοινότητας" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Αυτό εδώ εννοεί ο status και έχει απόλυτο δίκαιο. Και σ΄αυτό το thread ειδικά, γράφηκαν πολλά κομψά και χαριτωμένα εκ μέρους της "κοινότητας" εγω παντως το τυροπιτας το γουσταρω, λεω να αλλαξω και το username μου η πλακα ειναι βεβαιως ποιοι τα εγραψαν και αν εχουν καθρεφτη στο σπιτι τους τεσπα δεν γαμ*** καλη καρδια Υγ χεραιτισματα στην Paris που την ειχα βγαλει γκομενα διαβαζοντας τα man pages του σεβασμιου Ipp0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Για να μην παρεξηγηθώ. Δεν υπάρχει καμία νύξη για την "κοινότητα". Η αγένεια δεν είναι προνόμιο καμίας κοινότητας. Απλά σ' αυτό το thread ξεφύγαμε πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Για να μην παρεξηγηθώ.Δεν υπάρχει καμία νύξη για την "κοινότητα". Η αγένεια δεν είναι προνόμιο καμίας κοινότητας. Απλά σ' αυτό το thread ξεφύγαμε πολύ. Ευχαριστώ gfilippas είμαι αρκετά κομμάτια για το οτιδήποτε αυτή τι στιγμή. Εντάξει εκτός απ' αυτό το μειωτικό, όχι αγενές, ποστ απλά η συζήτηση ήταν απλά έντονη (καθόλου κακό πράγμα δλδ). Κ μην κατηγορείται τον γέρο.. εεε τον million voices ήθελα να πω :ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Κ μην κατηγορείται τον γέρο.. εεε τον million voices ήθελα να πω :ρ sudo rm -r ~/.local/share/Trash/files/:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 ασχετο: paradise lost ειναι το avatar? (δεν μπορω να διακρινω). καταπληκτικοι....δεν παιζονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 ναι, symbol of life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 ....και πλέκανε πουλόβερ.... :Ρ Τι θες να πείς firewalker; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 ....και πλέκανε πουλόβερ.... :Ρ Τι θες να πείς firewalker; Απολύτως τίποτε. Είναι η συνεισφορά μου στο thread. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.