toubiotis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 γιατι δεν λεει κανεις εδω μεσα οτι οι ΑΤΙ δεν εχουν καλη συμβατοτητα με παιχνιδια? το 90% των gamers χρησιμοποιουν nvidia αρα ειναι λογικο αυτες να εχουν την μεγαλυτερη συμβατοτητα αρα πρεπει να προτιμονται απο τους gamers! εγω αυτην επελεξα και ο τυπος μου το τονισε πολλες φορες αυτο! εγω φυσικα δασκαλεμενος απο εδω τους ινσομνιακς ημουν υπερ της ατι... μαλλον πρεπει να ενημερωνεστε καλυτερα εσεις οι "ειδικοι"... υ.γ. απο την 4850 προτιμησα την 9600gt με 1gb
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 facepalm.jpg μλκιες σου είπε ο τύπος... τι πάει να πει δεν έχουν καλή συμβατότητα? ότι δεν παίζουν? μια χαρά παίζουν... ή ότι παίζουν χειρότερα? αμφιβάλω, αν σκεφτείς ότι ΟΛΑ τα reviews βγάζουν καλύτερη σε επιδόσεις την 4850 από την 9800GTX (η οποία είναι καλύτερη από την 8800GTS η οποία με την σειρά της είναι καλύτερη από την 8800GT που είναι λίγο πιο γρήγορη από την 9600GT) κακή επιλογή η 9600GT (και ακόμα χειρότερη επιλογή με 1gb)
phanispal Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 υ.γ. απο την 4850 προτιμησα την 9600gt με 1gb Ο τύπος σου είπε να πάρεις την έκδοση με το 1gb;
sarakinos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Μπορείς να έχεις την δικιά σου άποψη με το να διασταυρώνεις reviews από το net και να μην ακούς τον κάθε "τύπο" ή τα παιδιά του forum αν τους θεωρείς αναξιόπιστες πηγές...κανείς εδώ δεν είναι μέτοχος στην ATI...λέμε απλός αυτό που λεν τα reviews και οι προσωπικές μας εμπειρίες... Α και κάτι άλλο....κανείς δεν είπε ποτέ ότι είναι "ειδικός"....
toubiotis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 μπα δεν νομιζω οτι ειναι κακη επιλογη. ο τυπος δεν ειχε κανενα κερδος να μου την προτεινει και επεμενε για αυτην την καρτα. εγω θα του τα πω και αυριο αυτα που λετε αλλα ειναι και μεσα στα πραγματα ρε παιδια και ξερει κατι παραπανω... με απλα reviews δεν βγαζεις αξιοπιστα συμπερασματα, πρεπει να τα ξερεις απο πρωτο χερι! επαναλαμβανω οτι δεν ειπε οτι ειναι χειροτερη η ατι απεναντιας. αλλα για παιχνιδια ειπε οτι ειναι πολυ καλυτερη επιλογη.
toubiotis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Ο τύπος σου είπε να πάρεις την έκδοση με το 1gb; ναι οπως επισης και για σκληρο ειπε οτι ειναι κακη επιλογη ο 640 με 16. αφου μπορεις να εχεις ειτε 500 ειτε 750 με 32 γιατι να παρεις το μεσαιο?
antonl Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 toubiotis ειλικρινά no offense αλλά ο "τυπάς" βρήκε κάποιον να ξεστοκάρει HDD και vga. Όσο για το "μεσαίο", no comment
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 ας αρχίσω πάλι τα αγαπημένα <> του tmjuju 4850>9800GTX>8800GTS>8800GT>9600GT από την στιγμή λοιπόν που η 4850 κάνει 155 euro http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516174 και η 9600GT 1gb κάνει τα ίδια http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513338 προφανώς είναι κακή επιλογή... δεν είναι καθόλου καλύτερη επιλογή για παιχνίδια η 9600GT (είτε 512 είτε 1gb) να μου πεις ότι έλεγε για την 9800GTX+ να πω οκ...αλλά προφανώς ο τύπος ήθελε να ξεφορτωθεί κάρτες ο 640gb της WD δυστυχώς είναι πιο γρήγορος απο τους 500/750gb Seagate 32mb cache... επίσης, όταν σχεδόν όλα τα reviews βγάζουν τα ίδια συμπεράσματα/αποτελέσματα, όποιος λέει ότι δεν είναι αξιόπιστα ή το κάνει επίτηδες (και έχει σκοπιμότητα) ή απλά δεν ξέρει τι του γίνεται (no offence man) από ποιο κατάστημα ήταν ο τύπος αυτός παρεπιπτόντως?
phanispal Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Ο λόγος που επέμενε ήταν για να στην πασάρει, εξάλλου μόνο αυτό ξέρει να κάνει... (πες του το από μένα) Edit: δεν πρόλαβα τα post των ThReSh και antonl, σορρυ...
toubiotis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 τι να σας πω εγω εσας πιστευω και θα του τα πω αυριο! φανις δεν νομιζω να το ξερεις ενα μαγαζι στην βασ. ολγας ειναι αγνωστο σχετικα... με μπερδευετε παντως και γω θα του πω να τα αλλαξει αν παρατηρησω κατι παραξενο στον υπολογιστη. στο κατω-κατω δεν με ξερει κι απο χθες για να με κοροιδεψει ο μ...ς!
antonl Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 [...]στο κατω-κατω δεν με ξερει κι απο χθες για να με κοροιδεψει ο μ...ς! Συνήθως αν είναι να "κοροϊδέψεις" κάποιον, αυτό το κάνεις σε κάποιον που δεν ξέρεις κι από χθες* Κάτι παράξενο δεν θα παρατηρήσεις. Δε θα καεί/χαλάσει κάτι. Απλά θα χεις κάπως χαμηλότερες επιδόσεις για τα χρήματα που δίνεις. edit: *: Πάσο, κατάλαβα λάθος
toubiotis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 μπα φιλε με ξερει και μαλιστα ο θειος μου με αυτην την εταιρια εχει πολλα παρε-δωσε. θα τον πω αυριο και θα γινει κανα μπερδεμα! ο αδερφος του που δουλευει στην ιδια εταιρια ειναι πολυ γνωστος και του θειου και του πατερα μου και θα τους πω για την κουτοπονηρια του... μη σου πω οτι αυριο που θα ειναι ετοιμο ολο το συστημα θα του τα πω ολα αυτα και θα μεινει αναυδος... κοροιδευε κιολας οταν του ελεγα για ινσομνια...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 μόνο insomnia? ;όλα τα forums το ίδιο λένε...
Dakonblackblade Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Ποιον θα εμπιστευτείς?Τον άγνωστο ή το φιλικό πρόσωπο με τα 15000 posts?Ή τον τρολλ με τα 20?
Azerothe Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 λοιπον man πες αυτου του <τυπου> να παρατησει την δουλεια που κανει και να παει να καλλιεργησει μαρουλια...αν μπορει βεβαια γιατι με αυτα που σου ειπε αμφιβαλλω αν ειναι ικανος ακομα και γιαυτο!!αυτα περι ασυμβατοτητας ati-games ειναι δικια του επιννοηση????που τα εμαθε αυτα ???ποιος του τα πε????/τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα που λεει????οσσο για το αν γελασε με το insomnia δεν θα μιλησω για τον εαυτο μου που ειμαι σχετικα αρχαριος αλλα πιστεψε με οτι εδω μεσσα παιζουν ατομα που βαζουν κατω πολλους και καλα ειδικους....και για να τελειωνω ενημερωτικα σου λεω οτι ειχα την 9600gt και οταν την <εστειλα> για να παρω την 4850 ειχε τουλαχιστον 50% διαφορα για να μην πω παραπανω και γινω υπερβολικος!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.