lion2486 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Γειά σε όλους!!! Τώρα καλοκαιράκι και όλη τη μέρα θέλουμε να κάνουμε βόλτες και διακοπές. Χωρίς λεφτά όμως...no martini, no party! Γι' αυτό θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια δουλειά (όχι πολύ κουραστική κατά προτίμηση). Υ.Γ.: είμαι 17 χρονών
Harkon Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 για μένα η καλύτερη δουλειά για καλοκαίρι είναι σε νησί σε κάποιο παραθαλάσιο μπαρ ή σε ταβέρνα. τώρα για κούραση, ανάλογα το πόστο και τις ώρες.
snik Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 οντως εχει δικιο ο Harkon και αν το συνδιασεις με παρεα θα εισαι μια χαρα.Παντως σαν συμβουλη μακρια απο αποθηκες,εγω πηγα για αποθηκαριος σε ενα supermarket και τη πατησα.Μολις ληξει η συμβαση μου την εχω κανει απο εκει μεσα...
jason_rethymno Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Εγώ την Πέμπτη θα πιάσω δουλειά σε ένα ξενοδοχείο αλλά πρώτα θα με δοκιμάσουν 5 μέρες και θα μου πουν αν θα μείνω.Θα δουλεύω σαν σερβιτόρος στο εστιατόριο.
tsakonas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Γειά σε όλους!!! Τώρα καλοκαιράκι και όλη τη μέρα θέλουμε να κάνουμε βόλτες και διακοπές. Χωρίς λεφτά όμως...no martini, no party! Γι' αυτό θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια δουλειά (όχι πολύ κουραστική κατά προτίμηση). Υ.Γ.: είμαι 17 χρονών Ειναι λιγο αργα τωρα, αλλα dont worry, ετοιμασου για του χρονου, παραθαλασσιο μερος με πολλους τουριστες και ας μην ειναι νησι.... 3 μηνες και μονος να πας θα βρεις παρεες, γκομενακια κλπ.... Ααααχχχ ποσο μου λειψαν.... 17-19 δουλευα με τουριστριες!!! Τελεια!!
lion2486 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Κάτι άλλο, πιο πρακτικό και πιο προσβάσιμο στην πρωτεύουσα???
slipknot Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Τώρα πάει,1 μήνας έμεινε ότι προλάβεις.Οι περισσότεροι το καλοκαίρι δουλεύουν γκαρσόνια ή μοιράζουν φυλλάδια.
Berolinezos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Τώρα που είναι ακόμα καλοκαίρι τρέχα να προλάβεις σε κανένα beach-bar για σερβιτόρος, ειδικά Ιούλιο - Αύγουστο πρέπει να έχει μεγάλη κονόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.