emporiko Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 πρεπει να στειλω επιπλεων χρηματα σε ενα σελερ και παω στο παυπαλ να κανω σεντ μανυ και μου βγαζει το εξησ μυνημα "You have reached a limit on your ability to send money. Please link and confirm a debit or credit card to lift this limit. τι συμβαινει?
gtsamour Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Μοιάζει σαν απλά να έχεις φτάσει το όριο που μπορεί να χρεώσεις την κάρτα σου (όχι το PayPal) για αυτό το μήνα.
emporiko Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 αφου προσπαθω να βαλω αλλη καρτα και παλι τα ιδια μου λεει
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 αφου προσπαθω να βαλω αλλη καρτα και παλι τα ιδια μου λεει Κάτσε μισό λεπτό! Όταν βάζεις τη νέα κάρτα της κάνεις verify? Πρέπει να έχεις υπηρεσία web banκing κλπ ώστε να μπεις και να δεις τη δοκιμαστική χρέωση που σου κάνουν και τον κωδικό που υπάρχει στο όνομα της συναλλαγής! Τα έκανες όλα αυτά?
yiankap Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Είσαι σίγουρος ότι έχεις κάνει verify τον λογαριασμό σου και στην πρώτη κάρτα? Γιατί έχω την εντύπωση ότι μπορείς να κάνεις συναλλαγές για μικρά ποσά μέχρι κάποιο όριο και χωρίς να έχεις κάνει verify. Όταν λέμε verify, μιλάμε ότι έδωσες την επιλογή στο Paypal, σου κράτησε 1,5 ? και στην συνέχεια μέσω του λογαριασμού της κάρτας σου (ή μέσω του Phone banking) σου έδωσαν έναν 4ψήφιο ή 5ψήφιο κωδικό δεν θυμάμαι ακριβώς, τον οποίον στην συνέχεια πήγες στο λογαριασμό του Paypal και τον έδωσες προκειμένου να γίνει verify η κάρτα??
yiankap Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Mε το Paypal δοκίμασες να επικοινωνήσεις να σου λύσουν το πρόβλημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.