Yannis1976 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Επειδή τυχαίνει να έχω και τους δύο δίσκους στο σύστημα αυτό τον καιρό, θέλετε να τρέξω κάποιο μετροπρόγραμμα έτσι για σύγκριση; Αν ναι, ποιο προτείνετε; Η δική μου εντύπωση είναι ότι η διαφορά ταχύτητας φαίνεται κυρίως στα loading times. Γιάννης
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 http://xbitlabs.com/articles/storage/display/wd-velociraptor.html είχε το xbilabs αυτές τις μέρες ένα μικρό review...εντυπωσιακός ο VelociRaptor σε σχέση με τον Raptor X
Kostas75 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά έχω μια ερώτηση γιατί σκέφτομαι να αγοράσω τον Velociraptor 300GB και να αντικαταστήσω τον Raptor μου 150GB: Μπορώ να κάνω κάποιο image του C: drive μου (2 partitions έχω στον Raptor, ένα το C:, περίπου 50GB και ένα το D: γύρω στα 100GB), που έχω τα Windows Vista x64, και έτσι να μην χρειαστεί πάλι να κάνω εγκατάσταση των Windows και όλων των εφαρμογών από την αρχή;; Αν ναι, μπορεί κάποιος να μου περιγράψει με ποια εφαρμογή γίνεται και τα βήματα για να γίνει αυτό;; Να φανταστείτε πιο πολύ σκέφτομαι όλη αυτή τη δουλειά που θα έχω να ξαναπεράσω τα πάντα πάνω στον Velociraptor παρά το οικονομικό θέμα! Θα ήθελα πολύ να αποφύγω όλο αυτό το κόπο λοιπόν! Ευχαριστώ!
EliasKir Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά έχω μια ερώτηση γιατί σκέφτομαι να αγοράσω τον Velociraptor 300GB και να αντικαταστήσω τον Raptor μου 150GB: Μπορώ να κάνω κάποιο image του C: drive μου (2 partitions έχω στον Raptor, ένα το C:, περίπου 50GB και ένα το D: γύρω στα 100GB), που έχω τα Windows Vista x64, και έτσι να μην χρειαστεί πάλι να κάνω εγκατάσταση των Windows και όλων των εφαρμογών από την αρχή;; Αν ναι, μπορεί κάποιος να μου περιγράψει με ποια εφαρμογή γίνεται και τα βήματα για να γίνει αυτό;; Να φανταστείτε πιο πολύ σκέφτομαι όλη αυτή τη δουλειά που θα έχω να ξαναπεράσω τα πάντα πάνω στον Velociraptor παρά το οικονομικό θέμα! Θα ήθελα πολύ να αποφύγω όλο αυτό το κόπο λοιπόν! Ευχαριστώ! Norton Ghost ή Acronis True Image. Κανεις backup τον C, στο αλλο partition και οταν βαλεις τον Vraptor κανεις restore. Μη ξεχασεις στο backup να συμπεριλαβεις και τον Bootloader.
Kostas75 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Norton Ghost ή Acronis True Image. Κανεις backup τον C, στο αλλο partition και οταν βαλεις τον Vraptor κανεις restore. Μη ξεχασεις στο backup να συμπεριλαβεις και τον Bootloader. Και η διαδικασία είναι ποιά;; Μήπως αυτή(: 1) Τρέχω NG ή Acronis και επιλέγω για backup του C + Bootloader. 2) Μετά αφαιρώ τον Raptor και εγκαθιστώ τον Velociraptor στο case μου. 3) ??? Πως κάνω restore αφού δεν έχω λειτουργικό να τρέχει πάνω στο PC;; ...
gogosst Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Και η διαδικασία είναι ποιά;; Μήπως αυτή(:1) Τρέχω NG ή Acronis και επιλέγω για backup του C + Bootloader. 2) Μετά αφαιρώ τον Raptor και εγκαθιστώ τον Velociraptor στο case μου. 3) ??? Πως κάνω restore αφού δεν έχω λειτουργικό να τρέχει πάνω στο PC;; ... Ξεκινάς με το CD toυ προγραμματος(Αcronis/Norton κτλ).
Kostas75 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Ξεκινάς με το CD toυ προγραμματος(Αcronis/Norton κτλ). Ε;.. Το πρόγραμμα θα το έχω κατεβάσει στον δίσκο μου και θα το έχω εγκαταστήσει. Δεν θα έχω CD εκκίνησης/εγκατάστασης. Εκτός και αν εννοείς ότι μέσα από, π.χ. το Acronis, θα φτιάξω κάποιο CD εκκίνησης για αυτή τη δουλειά που θέλω να κάνω. Αν ναι, πως γίνεται;;
chrisimone Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 κλονωποιηση θα κανεις εχουν ολα αυτα τα προγραμματα αυτη την επιλογη .. ξεκινας με τον παλιο κανεις εγκατασταση το προγραμμα που θελεις ... βαζεις και τον καινουργιο ακουλουθεις τα βηματα για clonning
Kostas75 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 κλονωποιηση θα κανεις εχουν ολα αυτα τα προγραμματα αυτη την επιλογη .. ξεκινας με τον παλιο κανεις εγκατασταση το προγραμμα που θελεις ... βαζεις και τον καινουργιο ακουλουθεις τα βηματα για clonning Χμ! Υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα!.. Δεν έχω ελεύθερο SATA, είναι όλα πιασμένα στο mobo. Λες να βγάλω κάποιον άλλο δίσκο;; Έχω τρεις, μετά 2 DVD Recorders και ένα Blu Ray, σύνολο 6 SATA, όλα πιασμένα δηλαδή... Καμιά πρόταση;;...
pcfan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Βγάλε κάποιο dvd ή κάποιο σκληρό που δεν χρειάζεσαι.
chrisimone Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Χμ! Υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα!.. Δεν έχω ελεύθερο SATA, είναι όλα πιασμένα στο mobo. Λες να βγάλω κάποιον άλλο δίσκο;; Έχω τρεις, μετά 2 DVD Recorders και ένα Blu Ray, σύνολο 6 SATA, όλα πιασμένα δηλαδή...Καμιά πρόταση;;... χεχε εχεις 3 optical drives sata!!!!!!!!! κοιτα δεν νομιζω να σου χρειαστουν για οση ωρα θα κανεις το clonning οι συσκευες αυτες πολυ απλα ασε μονο τον παλιο σου δισκο και το νεο !!! κανε το κλονιγκ και μετα ξαναβαλτα !!! ειναι κατι πολυ απλο εκτος και αν δεν θελεις να βαλεις χερι στον πισι σου!!!
Kostas75 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 chrisimone: Δίκιο έχεις, τι να πω! Μη μας τη λες και έτσι ντε!! Το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι μήπως αξίζει να περιμένουμε μέχρι τα Χριστούγεννα μήπως κυκλοφορήσουν ακόμη φθηνότερα και μεγαλύτερης χωρητικότητας SSD drives;;... Τι λέτε;;...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 αν εννοείς τα επόμενα Χριστούγεννα (2009) τότε ναι
Kostas75 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 αν εννοείς τα επόμενα Χριστούγεννα (2009) τότε ναι Λες όντως να αργήσουν τόσο;;...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 τα μεγάλα και γρήγορα SSD είναι supers πανάκριβα, δεν υπάρχει περίπτωση να πέσουν οι τιμές τους φέτος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.