dimogrec Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Γεια χαρα Οταν ξεκινουν τα windows (XP Home Edition SP2) μετα τη μαυρη οθονη μου βγαινει παντα το εικονιδιο για να πληκτρολογησω ονομα χρηστη και κωδικο προσβασης. Δεν εχω κωδικο προσβασης και με ενα απλο Enter συνεχιζει την εκκινηση κ μπαινει στα Windows. Ξερει κανεις πως φευγει αυτο το παραθυρο, πως γινεται δηλαδη να μπαινει κατευθιαν στα Windows χωρις να με ρωταει καθε φορα ονομα κ κωδικο? Δοκιμασα απο Πινακα ελεγχου και Λογαριασμους χρηστων αλλα δεν τα καταφερα.
antonl Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Auto Logon to Windows XP Δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει και στα Home Edition αυτή η "εντολή".
papahlamidas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Πήγαινε στο Control Panel (Πίνακα ελέγχου) επέλεξε user accounts (Λογαριασμοί χρηστών) εκεί έχει μια επιλογή που λέει Change the way users log on or of (Αλλάξτε τον τρόπο με το οποίο συνδέοντα και αποσυνδέονται οι χρήστες) Εάν είναι επιλεγμένη η πρώτη επιλογή που λέει Use the Welcome screen (Χρησιμοποιώντας την οθόνη καλωσορίσματος) ΤΕΛΟΣ
21century Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Αυτο θα κανεις και ειναι πανεύκολο, το ίδιο κάνεις και όταν συνδεθεις ως Διαχεισριτής εφόσον δεν έχεις βάλει κωδικό, καλο ειναι ομως για πολλούς λόγους να το κάνεις για αυξημένη ασφάλεια..
dimogrec Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 ok ευχαριστω παιδια. Απλο ηταν, μαλλον ειχα μπερδευτει λιγο. antonl το auto logon δε δουλευει στα Home edition oπως αποδειχτηκε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.