catrina_p Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Βρε klainmain δεν είπε κανείς γιατί οδηγούσε από μικρότερος και χωρίς δίπλωμα. Άλλα είναι τα "προβλήματα" του παιδιού. Λοιπόν πρέπει να σας αφήσω τώρα, παίρνω την BMW M6 μου και πάω ολοταχώς για την κουζίνα, πείνασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Άλλα είναι τα "προβλήματα" του παιδιού. Το θεμα ειναι το προβληματικο παιδι (που το δειχνει με τον τροπο που ποσταρει) η οι μη-προβληματικοι που ευστοχα τον σχολιαζουν και ειρωνευονται προσπαθωντας να γελοιοποιησουν ενα αλλο μελος της κοινοτητας και δεν σεβονται τους κανονες? Η μηπως ειναι το θεμα οτι τα μοντ πρεπει να προστατευουν τετοιου ειδους επιθεσεις μεταξυ μελων και να κλειδωνουν ενα τοπικ τη στιγμη που δεν εχει νοημα να υπαρχει 5 σελιδες γεματες ειρωνεια και οφ τοπικ σχολια? Υ.γ: Sorry για το ατέλειωτο όφ τόπικ αλλα μόλις γύρισα απο το χωριό μου που είχα μήνες να πάω και μου κακοφάνηκαν πολλά απο τα πόστ.. Δεν εισαι ο μονος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Το θεμα ειναι το προβληματικο παιδι (που το δειχνει με τον τροπο που ποσταρει) η οι μη-προβληματικοι που ευστοχα τον σχολιαζουν και ειρωνευονται προσπαθωντας να γελοιοποιησουν ενα αλλο μελος της κοινοτητας και δεν σεβονται τους κανονες? Η μηπως ειναι το θεμα οτι τα μοντ πρεπει να προστατευουν τετοιου ειδους επιθεσεις μεταξυ μελων και να κλειδωνουν ενα τοπικ τη στιγμη που δεν εχει νοημα να υπαρχει 5 σελιδες γεματες ειρωνεια και οφ τοπικ σχολια? Δεν εισαι ο μονος. Όταν κάποιου ο οργανισμός ζητάει το δούλεμα,το δίνεις απλόχερα.Άσε που έχει πλάκα.Flamebaiting και countertrolling. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skia11 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δηλαδή τι περίμενε? να του πούμε και μπράβο? Όσο για το ποιός σέβεται τα μέλη της κοινότητας, μάλλον δε μπήκες απο την αρχή να προλάβεις να δείς με τι χαρακτηρισμό απάντησε στα σχόλια μας όταν δεν του ήταν ευχάριστα. Και ναι οι mods προστάτεψαν την κοινότητα σβήνοντας την απαντησή του ΚΑΙ ΟΧΙ τα σχόλια μας, αυτό σου λέει κάτι? Τώρα για τα περί χωριού αποστάσεων κτλπ, sry αλλά τα ακούω βερεσέ απο την στιγμή που κυκλοφορούσε με 1,5 τόνο σιδερικά στο χωριό του χωρίς οδηγική εμπειρία χωρίς δίπλωμα, στο σχολείο του, σε μέρος δλδ όπου κυκλοφορούνε παιδιά με μηχανάκια και όπου γενικά ούτε σήμανση παίζει και ούτε την τηρούνε στα χωριά συνήθως. Όταν συμβαίνει το κακό τότε όλοι μιλάμε ΠΟΛΥ διαφορετικά όμως, έτσι δεν είναι? Edit: klain, πρίν απο 10 χρόνια στο χωριό μου σκοτώθηκε παιδικός μου φίλος όταν ενώ γυρνούσε απο τη δουλειά του τον πήρε σβάρνα ένα καλόπαιδο με το αμάξι του μπαμπά του ο οποίος ήταν χωρίς δίπλωμα, δε πειράζει όμως, εξάλλου πως θα πήγαινε για καφέ στο διπλανό χωριό το καλόπαιδο? χωρίς αμάξι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μια στιγμή παιδιά,μην το παρουσιάζεται ως "κόντρα πρωτευουσιάνων-επαρχιωτών".Όταν κάνει μόστρα λέγοντας πως πηγαίνει σχολείο με την bmw,είναι ο μόνος,bmw δεν έχουν όποιοι κι όποιοι γιατί να μην κράξω? Τα ίδια θα πω,είτε είναι από επαρχία είτε από πόλη.Το ψώνιο δεν κάνει διακρίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Και ναι οι mods προστάτεψαν την κοινότητα σβήνοντας την απαντησή του ΚΑΙ ΟΧΙ τα σχόλια μας, αυτό σου λέει κάτι? Αυτο δηλαδη σου δινει το οκ να συνεχισεις να ειρωνευεσαι για αλλες 5 σελιδες? Το αν την προστατεψαν η οχι,σιγουρα δε το κανουν με το να αφηνουν το τοπικ ξεκλειδωτο παντως. "Προσωπικές επιθέσεις και βρισιές θα οδηγούν στο κλείδωμα ή και στην διαγραφή του topic." Αυτα περι "προστασιας". Δηλαδή τι περίμενε? να του πούμε και μπράβο? Να δειξεις ενδιαφερον σε αυτα που γραφει και να τον παρεις σοβαρα μεχρι και το σχολιο 15 που λεει οτι πηρε την απαντηση που ηθελε. Απο τη στιγμη που αυτο εγινε,τωρα περιμενει το ουισκυ να ωριμασει.. Όσο για το ποιός σέβεται τα μέλη της κοινότητας, μάλλον δε μπήκες απο την αρχή να προλάβεις να δείς με τι χαρακτηρισμό απάντησε στα σχόλια μας όταν δεν του ήταν ευχάριστα. Ξανα η ιδια αποψη? Επειδη με προσεβαλε πρωτος εγω θα συνεχισω να το κανω για τοσες σελιδες?(ισως και με την ανοχη των μοντ?) Τι να σου πω φιλε,αν νομιζεις οτι "δινεις ενα μαθημα" σε καποιον ετσι,καλα κανεις. Προσωπικα παντως αν παω σε ενα χωριο και δω τον βλακα του,θα τον αγνοησω η εστω θα δω με συμπαθεια τα οσα μπορει να πει χωρις ομως να τον μειωσω η να τον δουλεψω επειδη καταλαβαινω οτι ειναι ,ο βλακας του χωριου. Περιεργο παντως πως κλειδωνει ενα τοπικ για warez και "θειους" επιτοπου και μενει ανοιχτο ενα αλλο που τα μελη μεταξυ τους υπερβαινουν το βαθμο και το επιπεδο της κοσμιοτητας με προσωπικες επιθεσεις,παροτι εκανα ρεπορτ το τοπικ απο χτες για αυτο το λογο και μονο. Με τις ευλογιες λοιπον των υπευθυνων αγνοηστε το ποστ μου και συνεχιστε,παιδια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skia11 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Momoti sorry φίλε αλλά άλλοι το γυρίσανε στο σοβαρό το όλο θέμα παριστάνοντας τους zorro των αδικημένων χωρικών, τώρα άν την πλάκα που έκανα το βλέπεις σαν ειρωνία, τι να σου πω, αποψή σου, δε σημαίνει όμως ότι αυτομάτως έχεις και δίκιο. Το να πάρω σοβαρά κάποιον που καμαρώνει έτσι για το γεγονός ότι ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣΕ και θα μπορούσε να έχει κάνει και ζημιά σε κάποιον άλλο άνθρωπο δε παίζει να γίνει. Όταν δείς τον βλάκα του χωριού να έρχεται καταπάνω σου με μια καλογυαλισμένη ΒΜW εκτός ελέγχου τότε ναι καλά θα κάνεις, δες τον με συμπάθεια ή αγνοησέ τον... BTW δεν είμαι εγώ αυτός που προσπαθει να "δώσει μαθήματα", και tbh δε χρειάζομαι μαθήματα απο κανέναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 το γυρίσανε στο σοβαρό το όλο θέμα παριστάνοντας τους zorro των αδικημένων χωρικών Θα ελεγα ζορρο προληψης αδικημενων μελων ενος φορουμ. Αλλα τι σημασια εχει,οταν η εθνοφρουρα δεν βοηθα στο εργο της. ύ να έρχεται καταπάνω σου με μια καλογυαλισμένη ΒΜW εκτός ελέγχου τότε ναι καλά θα κάνεις, δες τον με συμπάθεια ή αγνοησέ τον... Καλο σεναριο,αλλα μιας και μιλαμε για σεναρια.. να προσθεσω οτι το αμαξι ηταν μαυρο,ειχε πιει και ειχε τασεις να σκοτωσει κοσμο,γιατι στο χωριο ημουν στην κεντρικη πλατεια και επινα καφε? Οπως καταλαβαινεις η παρανομια του να μην εχεις μαζι σου το διπλωμα(αφου το εχεις παρει) με το να σκοτωσεις καποιον εχει μεγαλη αποσταση. BTW δεν είμαι εγώ αυτός που προσπαθει να "δώσει μαθήματα", και tbh δε χρειάζομαι μαθήματα απο κανέναν. Το εχεις ηδη κανει. Momoti sorry φίλε αλλά αποψή σου, δε σημαίνει όμως ότι αυτομάτως έχεις και δίκιο. Εχεις απολυτο δικιο σαυτο που λες γιαυτο και στο τελευταιο μου ποστ λεω να αγνοησεις οσα εγραψα . Συνεχισε οπως νομιζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skia11 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Κοίτα για να τελειώνει εδώ το multi quoting competition (κερδίζεις μέχρι στιγμής btw) εγώ σχολίασα το ότι για 2 χρόνια (κατά τα λεγόμενά του) κυκλοφορούσε ΧΩΡΙΣ να έχει δίπλωμα, αυτό και μόνο, τα υπόλοιπα posts μου ήταν για να ελαφρύνω το mood λίγο αφότου με έβρισε και μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Κοίτα για να τελειώνει εδώ το multi quoting competition (κερδίζεις μέχρι στιγμής btw) εγώ σχολίασα το ότι για 2 χρόνια (κατά τα λεγόμενά του) κυκλοφορούσε ΧΩΡΙΣ να έχει δίπλωμα, αυτό και μόνο, τα υπόλοιπα posts μου ήταν για να ελαφρύνω το mood λίγο αφότου με έβρισε και μετά. Σου λεω ξανα οτι δε μιλαω αποκλειστικα για σενα,αλλα για το οτι μελη μεταξυ τους κανουν προσωπικες επιθεσεις περαν της κοσμιας συμπεριφορας που πρεπει να εχουν. Ποσο μαλλον οταν απο την απαντηση 15 και μετα που το θεμα ολοκληρωθηκε με τις σωστες απαντησεις στο ερωτημα ειχαν δοθει. Προφανως ισως να κανω λαθος φιλε και να ειμαι υπερβολικος γιαυτο και το θεμα δεν εχει κλειδωθει στα ρεπορτ που εκανα. Σεβαστο απολυτα γιαυτο λεω παλι αγνοησε το ποστ μου και συνεχισε οπως νομιζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Συγνώμη που διακόπτω την mini-κόντρα σας,αλλά momotis μάλλον δεν πρόσεξες ποιος έβρισε ποιον... Γιατί άλλο το σχόλιο-ειρωνεία πες το όπως θες και άλλο η βρισιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Συγνώμη που διακόπτω την mini-κόντρα σας. multi quoting Deathmatch! Φιλε και μονο που υπαρχει βρισια και προσβολη το τοπικ πρεπει να κλειδωσει (οπως κλειδωνουν και για αλλους λογους)αυτο λεω μονο. Τιποτα αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Και γιατί να κλειδωθεί παρακαλώ,λόγο ενός post με υβριστικό περιεχόμενο? Να διαγραφεί το post ναι,αλλά δε νομίζω πως είναι αυτός λόγος να κλειδωθεί ένα topic.Αν κάποιος άλλος έχει κάποια απορία σχετική,γιατί να μην ρωτήσει εδώ ας πούμε? Επίσης,το να λέμε τα αυτονόητα είναι προσβολή κατά τη γνώμη σου? Οποιαδήποτε μορφή παρανομίας είναι κατακριτέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Και γιατί να κλειδωθεί παρακαλώ,λόγο ενός post με υβριστικό περιεχόμενο? Λογω οτι μετα απο το 15 reply και μετα το θεμα καλυφθηκε(κατα τον δημιουργο του) και συνεχιστηκε με σχολια ειρωνειας και ανευ σημασιας,που παρεβαινουν τους κανονες παρακαλω. Για αλλη μια φορα.. "Μπλα Μπλα Χαλαρή κουβέντα για ό,τι δεν έχει θέση στα άλλα forum. Συζήτηση σε ΚΟΣΜΙΟ επίπεδο για όλα τα θέματα. Απαγορεύονται μόνο τα πολιτικά θέματα. Προσωπικές επιθέσεις και βρισιές θα οδηγούν στο κλείδωμα ή και στην διαγραφή του topic." αλλά δε νομίζω πως είναι αυτός λόγος να κλειδωθεί ένα topic. Προφανως εχεις δικιο γιατι μεχρι τωρα δεν εχει γινει. Αν κάποιος άλλος έχει κάποια απορία σχετική,γιατί να μην ρωτήσει εδώ ας πούμε? Δηλαδη να προσπερασει τοσες σελιδες ανευ σημασιας διαβαζοντας τες υποχρεωτικα για να βρει απαντηση και μετα να την ποσταρει αφου δεν την βρει? Επίσης,το να λέμε τα αυτονόητα είναι προσβολή κατά τη γνώμη σου? Το υφος ειναι προσβλητικο και οχι κοσμιο.Κατα τη γνωμη μου. Οποιαδήποτε μορφή παρανομίας είναι κατακριτέα. Ποιος ειπε το αντιθετο? Επισης κανε μου τη χαρη αν θες αλλα ερωτηματα να μου θεσεις κανε τα με πμ για να μη κουραζουμε το θεμα απο οσους εχουν να πουν κατι αναφορικα με τον τιτλο του ποστ. Αν διαφωνεις με οσα εγραψα σου ειπα προσπερασε τα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δεν διαφωνώ,αλλά ξαναλέω,το να λέμε τα αυτονόητα δεν είναι ούτε ειρωνεία ούτε προσβολή.Τώρα,αν θεωρείς κάτι απ' όσα έχουν ήδη γραφτεί προσβλητικά,ε...δεν μπορούμε να πούμε ότι ο topic starter δεν επιζητούσε ανάλογες απαντήσεις,με όλα όσα έγραψε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.