Προς το περιεχόμενο

Πρόστιμο για οδήγηση χωρίς δίπλωμα;

TeZaS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Θα πάρω το 32αρι γιατί δε τη βλέπω τη ταινία να τραβάει πολύ, θα σκάσει μύτη όπου νάναι το ΕΣΗΑ με το λουκέτο.

Bolt-Cutter-nw.jpg

Πήρα ήδη το 46άρι. Αλλά ας σταματήσω να κάνω σαν τους σπαστικούς στο cinema που διαρκώς μιλάνε :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον...

το να οδηγας χωρις διπλωμα ειναι πλημμελημα και οδηγησε στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ. Στο δικαστηριο πας και εσυ και ο ιδιοκτητης του οχηματος που στοδωσε χωρις ναχεις διπλωμα.

Οι ποντοι ειναι 25 και μηδενιζονται στα 3 χρονια (ο χρονος ξεκιναει αποταν φας την πρωτη κληση που θαχει ποντους).

Αν δεν εχεις το διπλωμα μαζι σου το προστιμο ειναι 20 ευρω μονο.

Σε ολα τα προστιμα ισχυει το "αν πληρωσεις εντος 10 ημερων εχεις 50% εκπτωση".

Με φάγατε με την γκρίνια σας και πρίν λίγο με σταμάτησαν... ευτυχώς δεν με έγραψε για το δίπλωμα και τα φιμέ! :-D

Στο είπα εγώ αλλά δε πρόσεχες στον δρόμο :devil::lol:

copwarningsignnj5.th.jpg

Θα χάρισε στους αστυνομικούς μία από τις πολλές ΒΜW που έχει και θα την γλίτωσε μην αγχώνεστε.. Λεφτά έχει, ωραίος είναι θα την βρει την λύση

(Ναι έχω τα νεύρα μου σήμερα και θα βαράω τα troll αβέρτα:devil:)

Έχω μια 5,18i Ε28, μία Ε36 3,16ci (που αδηγάω) και μια 5,20 Ε39 Steptronic.

Θα ήθελα όμως να κάνω Μ3 την Ε36....ΑΧ

Τπτ δεν έχεις, και τα τρια του μπαμπά σου είναι...όχι ότι με πειράζει αλλά ένα reality check δεν είναι κακό περιστασιακά.

Kαλά ο Tezas είναι το σοβαρό άτομο που σε άλλο thread είπε ότι τα Ιαπωνικά αυτοκίνητα είναι σαν ρολόι από την Ομόνοια?:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλά, καλά δίπλωμα δεν έβγαλε, έγινε και μηχανικός αυτοκινήτων...:lol::lol:

Και καθόλου φιγουρατζής: χρειάζεται την BMW για να πάει σχολείο:lol::lol:

Κανονικά με αυτό έπρεπε να πηγαίνει σχολείο:

post-86699-129062971857_thumb.jpg

Βασικά μάλλον όσοι τον θάβετε δεν έχετε ιδιαίτερη σχέση με χωριά...

Όντως προβάλλεται και λέει ότι νά'ναι, αλλα αυτό είναι κατανοητό οτι είναι παρελκόμενο της ηλικίας του και του τρόπου που μεγάλωσε...

Είναι γνωστό σε όλους όσους έχουν μια κάποια επαφή με την ύπαιθρο οτι τα παιδιά οδηγούν απο ΠΟΛΥ (και τονίζω το πολύ) μικρή ηλικία μηχανάκια και κατα καιρούς αγροτικά και τρακτέρ...

Το οτι είπε οτι δεν ήθελε μηχανάκια και ζήτησε αυτοκίνητο σαν σημάδι ωριμότητας ήταν γιατί καταλάβαινε οτι τα μηχανάκια είναι σκοτώστρες και ήθελε κάτι πιο ασφαλές για να μετακινείται..

Πάντως αναρωτιέμαι πώς κάνατε σαν να πέσατε απο άλλο πλανήτη. Ναι τα παιδία (κακώς φαντάζομαι) στα χωριά οδηγούν απο πολύ νωρίς.. είτε γιατί το χωριό δέν μπορεί να καλύωει όλες τις ανάγκες και ο κάθε γονιός δεν είναι διατεθειμένος να κάνει ταξί κάθε λίγο και λιγάκι, είτε γιατί βοηθάνε στις δουλειές, αγροτικές και μη...

Όταν για να πάς για ένα καφέ πρέπει να πάς στο διπλανό χωριό στα 10κμ.. Ε δέν θα πάς με τα πόδια..

Για να μην πώ για αγγλικά/φροντιστήρια κτλ.. Και στην τελική τι ασχολίες νομίζετε οτι μπορεί να έχουνε παιδιά σε απομονωμένα χωρία; Μπάλα, μηχανάκια, αυτοκίνητα, γκόμενες.. όσο γραφικό και αν ακούγεται αυτό.

Μουσική; Που να τη βρείς; Άθληση; Καμια μπασκέτα... Γνώση; Στο διπλανό κεφαλοχώρι.. Ίντερνετ; Με 56άρι μόντεμ...

Η επίκριση είναι εύκολο πράγμα έξω απο το χορό..

Υ.γ: Sorry για το ατέλειωτο όφ τόπικ αλλα μόλις γύρισα απο το χωριό μου που είχα μήνες να πάω και μου κακοφάνηκαν πολλά απο τα πόστ.. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...