Προς το περιεχόμενο

Πρόστιμο για οδήγηση χωρίς δίπλωμα;

TeZaS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλά το "Οδηγάω στην περιοχή μου χωρίς δίπλωμα εδω και 2 χρόνια. Ο μόνος που πήγαινε με BMW στο σχολείο[...]" δεν το σχολιάζω.

Μια ερώτηση μόνο,πόσο χρονών είσαι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Προφανώς 18 με ωριμότητα...

Αν θες να ξέρεις έχω αρκετή, το σχολείο μου είναι 500μ απο το σπίτι μένω σε χωριό που περνάνε 10 αυτοκίνητα την ημέρα. Επίσης την στιγμή που όλοι οι φίλοι είχαν μηχανάκια κι εγώ ποδήλατο έβαλα τον πατέρα μου να πουλήσει την μηχανή. Είμαι ο μόνος στην περιοχή που δεν έχει οδηγήσει μηχανάκι με δική του απόφαση. Όταν λέω οτι πήγαινα στο σχολείο με το αυτοκίνητο λέω οτι πήγα 10 φορές. Ξεκίνησα να οδηγάω απο Πέμπτη δημοτικού, τα μάτια μου έχουν δεί πολύ περισσότερα απο όλων σας (τρακαρίσματα) μια ς και ο πατέρας μου δούλευε στην Express Service. Δεν μπορώ να καταλάβω πως φτάσατε εδώ την συζήτησ απο μια πλή ερώτηση για πρόστημο. Άπλά ΕΛΕΟΣ ρε σείς, σας έχει βαρεσει το καυσαέριο κατακούτελα!!!! Ελάτε εδώ χάμου να κάνετε κανα μπάνιο και να πάρετε λίγο οξυγόνο!

Όταν ξεκινάς με "ήμουν ο μόνος που πήγαινε στο σχολείο με BMW"... wow.

Δηλαδή ποιός είσαι ρε δικέ μου, ο Michael Jackson ? Ο George Clooney ? Ο Pierce Brosnan ?

Μήπως είσαι της σχολής "BMW να 'ναι και ότι να 'ναι" ?

Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκοπό είχες με το να πείς την παραπάνω πρόταση...

Αν θες να ξέρεις έχω αρκετή, το σχολείο μου είναι 500μ απο το σπίτι μένω σε χωριό που περνάνε 10 αυτοκίνητα την ημέρα.

Άλλοι έχουνε σκοτωθεί στα 250μ από την γωνία του δρόμου τους μέχρι το πάρκινγκ του σπιτιού τους.

What's your point (1)

Επίσης την στιγμή που όλοι οι φίλοι είχαν μηχανάκια κι εγώ ποδήλατο έβαλα τον πατέρα μου να πουλήσει την μηχανή.

Ενδιαφέρον... μάλλον όχι! :lol:

Είμαι ο μόνος στην περιοχή που δεν έχει οδηγήσει μηχανάκι με δική του απόφαση.

Brilliant!

Θέτεις υποψηφιότητα να γίνεις ο νέος πρόεδρος της MIG! :-D

Όταν λέω οτι πήγαινα στο σχολείο με το αυτοκίνητο λέω οτι πήγα 10 φορές.

Ώπα ώπα, θα βρείς!

Πριν μας το διαλαλούσες με ύφος δεν ξέρω και γω πόσων καρδιναλίων, και τώρα μας λες "10 φορές πήγα" ( σε λίγο με την φόρα που έχεις πάρει θα μας κάνεις περιγραφή και το πως πήγαινες στο σχολείο ) [ "την ώρα που έβγαινα από την στροφή με τα παντιλίκια έτρωγα και λίγο από αυτό το υπέροχο σάντουιτς από το Jackson Hall με το χαβιάρι... και χεραιτούσα την Μαίρη, την πιο γαμάτη γκόμενα του σχολείου που με γλυκοκοίταζε :p" ]

Ξεκίνησα να οδηγάω απο Πέμπτη δημοτικού, τα μάτια μου έχουν δεί πολύ περισσότερα απο όλων σας (τρακαρίσματα) μια ς και ο πατέρας μου δούλευε στην Express Service.

1) Με μαξιλαράκι στο κάθισμα και την σκούπα για τα πεντάλ ένα πράμα ? :X

2) Μήπως πήγαινες εσύ με το βανάκι και τους μάζευες κιόλας ? Άλλωστε 10 αμάξια είχε το χωριό σου όπως λες, τόσο καλοί οδηγοί ήταν που τράκαιρναν και συχνά ώστε να έχεις αυτή την τεράστια εμπειρία στα τρακαρίσματα ώστε να μας λες ότι έχεις δει και περισσότερα από εμάς, που σου ρίχνουμε και αρκετά χρονάκια ?

3) Ας μην το κάνουμε σε φάση "το δικό μου είναι μεγαλύτερο" έτσι ? :)

Το σχολείο βρίσκεται 500μ απ' το σπίτι σου και έπαιρνες την bmw να πας.Μήπως τελικά πιο πολύ κακό μας κάνει ο καθαρός αέρας παρά το καυσαέριο?

catrina_p λογικό είναι να τσιτώνεσε μιας και ενα 17χρονο πήγαινε σχολείο με BMW αλλα τι να κάνουμε δεν είναι για όλους τέτοια αμάξια. Και βέβαια είμαι της σχολής διοτι έχουμε 3. απο μοντέλο 1987 έως 2000. Σταματήστε να μου πρείζετε τα @@ και τραβάτε να κάνετε καμια βουτιά!!!

Ενταξει ρε παιδια χαλαρωστε λιγο, 18 χρονων ειναι, απο χωριο, τον λενε τεζα και ειναι και σχεδον Αυγουστος στην Ελλαδα με 40 βαθμους υπο σκια.

Τι θελετε τωρα?

Ενταξει ρε παιδια χαλαρωστε λιγο, 18 χρονων ειναι, απο χωριο, τον λενε τεζα και ειναι και σχεδον Αυγουστος στην Ελλαδα με 40 βαθμους υπο σκια.

Τι θελετε τωρα?

Aπο το χωριό φίλε η παραλία είναι μια κλανιά δρόμος... εσεις ψήνεστε στο καμίνι.

Aπο το χωριό φίλε η παραλία είναι μια κλανιά δρόμος... εσεις ψήνεστε στο καμίνι.

Ενταξει, ας ανασκευασω....30 βαθμους υπο σκια στο χωριο του τεζα....

Εύγε σε αυτόν που σου το έδινε για να πάς τα 500μ.

Το καταλαβαίνω όμως κάπως πρέπει να υπάρχει και population control στα χωριά μας, πως αλλιώς θα κρατήσουμε τα σκήπτρα της πρωτιάς στα ατυχήματα στην ΕΕ??

Και πάλι εύγε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...