TeZaS Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Ξέρει κανείς ποιο είναι το πρόστημο για την οδήγηση αυτοκινήτου χωρίς να έχεις μαζί σου το δίπλωμα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 20ε .βεβαια μπορει να σε τρεξει κ μεχρι κανα τμημα για καμμια εξακριβωση αλλα χλωμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TeZaS Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 20ε .βεβαια μπορει να σε τρεξει κ μεχρι κανα τμημα για καμμια εξακριβωση αλλα χλωμο... πανω δεξια ειδα οτι λεει 07 σαν ετος...ειναι σιγουρα με την αυξηση που πηραν αρχες του ετους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 περισυ ξεκινησε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TeZaS Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Και με την αυξηση νομίζω αν πληρώσεις μέσα σε κάποιο χρονικό περιθώριο έχεις 50% έκπτωση. Μια χαρά είναι 20 Ευρό, άντε να έρθει η Πέμπτη να το πάρω στα χέρια μου!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HexStatic Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 BTW Στους πόσους πόντους καιγόμαστε στο point system και κάθε πόσα χρόνια αυτοί οι πόντοι διαγράφοται αυτόματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 25ποντοι και 4 χρονια νομιζω ειναι. Αυτο που δεν ξερω ειναι αν οι ποντοι μετα τα 4 χρονια μηδενιζουν ή οταν περασουν 4 χρονια απο τοτε που εκανες την παραβαση σβηνονται οι ποντοι. π.χ. εχεις 15 και περασαν 4 χρονια απο τοτε που πηρες κληση για ταχυτητα άρα 15-4 = 11. Μου φαινεται πιο λογικο να ισχυει το 2ο παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Πάντως τα πρόστιμα για κάποιες σοβαρές παραβάσεις μου φαίνονται λίγα.'Επρεπε να ήταν διπλάσια κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 TeZaS θα οδηγήσεις χωρίς δίπλωμα? Άμα είναι πολυσύχναστος ο δρόμος ξανασκέψου το.Όχι για σένα,για τους άλλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neurotic_Fest Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Αφού λέει να έρθει η Πέμπτη να το πάρει στα χέρια του (το δίπλωμα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TeZaS Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 TeZaS θα οδηγήσεις χωρίς δίπλωμα? Άμα είναι πολυσύχναστος ο δρόμος ξανασκέψου το.Όχι για σένα,για τους άλλους. Οδηγάω στην περιοχή μου χωρίς δίπλωμα εδω και 2 χρόνια. Ο μόνος που πήγαινε με BMW στο σχολείο, την προηγούμενη εβδομάδα πέρασα και τις εξετάσεις και περιμένω την έκδοσή του ωστόσο το παίρνω κανονικά και κυκλοφορώ.... ήθελα να ξέρω όμως τι θα πληρώσω αν με σταματήσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Λοιπον αν σε ποιασουν στα 16-17 χωρις διπλωμα περναν δικαστηριο οι γονεις σου νομιζω γιατι σε αφησαν να κυκλοφορεις με το αμαξι. Το Προστιμο δεν ξερω ποσο ειναι αλλά φανταζομαι θα ειναι μεγαλο. Αν παλι προσκομισεις στο δικαστηριο διπλωμα παιζει να τη γλυτωσεις... Αυτα εχω ακουσει, ενας νομικος θα ξερει καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
catrina_p Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Οδηγάω στην περιοχή μου χωρίς δίπλωμα εδω και 2 χρόνια. Ο μόνος που πήγαινε με BMW στο σχολείο, την προηγούμενη εβδομάδα πέρασα και τις εξετάσεις και περιμένω την έκδοσή του ωστόσο το παίρνω κανονικά και κυκλοφορώ.... ήθελα να ξέρω όμως τι θα πληρώσω αν με σταματήσουν. Επειδή αυτά που ακούω δεν μου κάθονται καθόλου καλά, πρόσεξε τι θα κάνεις και πως θα οδηγάς, γιατί πολύ τέτοιοι βουτυρομπεμπέδες με την BMW του μπαμπά την βλέπουνε Schumacher και όλο και κάποια ατυχή κολώνα της ΔΕΗ βρίσκουνε στην πορεία τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TeZaS Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Ρε συς λεμε έδωσα για δίπλωμα και πέρασα!!! Ρώτησα αν με σταματήσουν και δεν το έχω μαζί ποιό είναι το πρόστημο, ότι νά'ναι ο καθένας. Πήρα την απάντηση γιατί συνεχίζεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.