pappous_soulis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα. Μου ήρθε σήμερα ο παραπάνω εξωτερικός δίσκος της WD και είπα να ξεκινήσω σιγά σιγά να περνάω τα αρχεία μου. Αφού πέρασα κάποιες σειρές γύρω στα 40gb,και ενώ δεν έκανα τίποτα στα ξαφνικά ο σκληρός αποσυνδέθηκε και δεν εμφανιζόταν μαζί με τους άλλους σκληρούς στον υπολογιστή. Βγάζω το καλώδιο και το ξανασυνδέω και τον βλέπει κανονικά. Και δω αρχίζει το πρόβλημα. Ενώ έχει ελεύθερο χώρο πάνω απο 250 γίγα,όσο κι αν προσπαθώ αρνείται πεισπατικά να μ'αφήσει να περάσω μεγάλα αρχεία. Συγκεκριμένα,όταν πάω να περάσω μια ταινία γύρω στα 4.5gb όλα πάνε καλά,ενώ άμα προσπαθήσω να περάσω μια HD ταινία των 6~10gb μου πετάει μήνυμα ότι ο σκληρός δεν έχει αρκετό διαθέσιμο χώρο και ότι πρέπει να κάνω εκκαθάριση δίσκου και άλλες τέτοιες μπούρδες. Επειδή πρώτη φορά χρησιμοποιώ εξωτερικό,δεν κάθισα να ασχοληθώ με το προγραμματάκι της Western Digital για να περναώ τα αρχεία μου (WD Sync) αλλά απλώς έκανα copy paste σε φακέλους που δημιούργησα manually.Δεν ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο,αν και δεν νομίζω,αλλά σκέφτηκα να το αναφέρω. Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Καμιά ιδέα?
antonl Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Αν το όριο ήταν τα 4GB κι όχι τα 4.5+ θα λεγα ότι φταίει το FAT32. Όπως και να χει δε δοκιμάζεις να τον κάνεις NTFS; Εκτός κι αν σκοπεύεις να το συνδέσεις σε σύστημα που δεν το υποστηρίζει...
nick_csd Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Μηπως το filesystem ειναι fat32? --sorry τωρα ειδα την απαντηση σου--
pappous_soulis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Nαι παιδιά,FAT32 είναι.Τώρα το πρόσεξα xD
antonl Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Άρα ψεύδεσαι! Ακους 4.5GB αρχείο δεν είχε πρόβλημα
pappous_soulis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Bασικά έκανα λάθος στην διατύπωση. Ήταν ταινία σε κομμάτια MPEG και ίσως επειδή δεν το εκλάμβανε ως ένα αρχείο με άφησε να το μεταφέρω αρχικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.