Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 ναι οκ και αν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα ήταν κάρο
gtroza Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 ναι... σφαιρική θα έλεγα.... πολύ σωστά το διατύπωσες ευχαριστώ .
Red_Phantom Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δεν γινεται παιδια δυστυχως οσα χρηματα και να επενδυσει η microsoft δεν μπορει να αναπτυξει πυρηνα ισαξιο του linux και ο λογος ειναι οτι το linux βασιζεται στο unix που μετραει 40 χρονια και βαλε αναπτυξης Αν δεν κάνω λάθος το Linux ξεκίνισε το 1991 με βάση το minix ( Το οποίο ήταν tiny unix για να να καταλάβεις πως δουλεύει το OS και να προγραμματίσεις γι'αυτό). Αν θέλω unix βάζω bsd. Τι καλύτερο έχει ο πυρήνας του Linux απο τα windows? Για κοίτα μια: http://en.wikipedia.org/wiki/Hybrid_kernel http://en.wikipedia.org/wiki/Monolithic_kernel
elteo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 ναι οκ και αν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα ήταν κάρο θα μου επιτρέψεις να έχω την άποψη μου, ευχαριστώ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 και μένα θα μου επιτρέψεις να σχολιάσω, ευχαριστώ
elteo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 και μένα θα μου επιτρέψεις να σχολιάσω, ευχαριστώ εάν θεωρείς σχόλιο το κάρο με την γιαγιά πάω πάσο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 εμ όταν πιανόμαστε με απίστευτες υποθέσεις αυτά τραβάμε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 για αυτό είπα ότι άμα ασχολούμαστε με υποθέσεις αυτά τραβάμε
De@th L0rd Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Eγώ θέλω το τρελό gadget που έστελναν mail στο 1984 του Ωργουελ πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα