Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη επεξεργαστη

gantemis13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια,καλησπερα.Σκεφτομαι να αλλαξω τον C2D 6400 που εχω με εναν 8400.Σκοπος της αλλαγης ειναι καλυτερη επιδοση σε video editing και παιχνιδια και θεαση hd περιεχομενου.Αξιζει η αλλαγη;Θα δω διαφορα;

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

αν είχες τον Ε6850 δεν θα άξιζε, αλλά με τον Ε6400 γιατί όχι :P

ποια μητρική έχεις?

Δημοσ.

και πάλι μιά χάρα είναι ο 6400,σε καθύστερει δηλαδή? έχεις κάποιο παράπονο? αν δεν έχεις ,δεν νομίζω να αξιζει η αλλαγή του.Αν πάλι είναι τόσο σημάντικο μπόρεις να πάς και σε τετραπύρινο;),αν βέβαια τον υποστήριζει η μητρική σου! οπότε πές μας ποιά εχείς!

Δημοσ.

Eχω την Asus p5e sli.Mε καθυστερει σε παιχνιδια και σε αναπαραγωγη hd 1080p(mkv)oπως και σε παραλληλη προσπαθεια παιχνιδιου με video editing.

Δημοσ.

2.13GHz και 2mb cache vs 3GHz με 6MB δεν είναι και ασήμαντη διαφορά παιδιά.

Anyway P5e sli δεν υπάρχει.Μήπως εννοείς p5n sli?Υποστηρίζει 45nm αυτή που έχεις?

Δημοσ.
Mε καθυστερει σε παιχνιδια και σε αναπαραγωγη hd 1080p(mkv)oπως και σε παραλληλη προσπαθεια παιχνιδιου με video editing.

Θα μας τρελάνεις εσύ :-)

Δημοσ.
2.13GHz και 2mb cache vs 3GHz με 6MB δεν είναι και ασήμαντη διαφορά παιδιά.

Anyway P5e sli δεν υπάρχει.Μήπως εννοείς p5n sli?Υποστηρίζει 45nm αυτή που έχεις?

Αν εννοεί την P5N-E SLI, δεν δέχεται quad 45nm, τους dual 45nm τους υποστηριζει κανονικά... Α ρε Nvidia, μας έχεις ταράξει τελευταία στις ανάποδες...

Δημοσ.

Εγώ προτείνω 2ο PC...:lol:

καλά ντε μη βαράτε δεν είναι πιο λογικό αν όντως θέλει να τα κάνει ταυτόχρονα χωρίς να θυσιάσει επιδόσεις να στήσει ένα οικονομικό 2ο PC?

Λέω εγω τώρα...κατά κάποιο τρόπο το ρώτάω και γω γιατί με ενδιαφέρει...

• Super Moderators
Δημοσ.
Eχω την Asus p5e sli.Mε καθυστερει σε παιχνιδια και σε αναπαραγωγη hd 1080p(mkv)oπως και σε παραλληλη προσπαθεια παιχνιδιου με video editing.

ελπίζω να μην με κατηγορήσεις που πρότεινα αλλαγή cpu όταν δεις πως και με τον καινούριο θα κολλάνε αυτά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...