bakass Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 γεια σας παιδες...λοιπον ειχα ενα xbox360 το οποιο μου εβγαλε rrod για δευτερη φορα μονο που τωρα ηταν φλασαρισμενο και banarismeno.το αυτοκολλητο εγγυησης ηταν καλα κολλημενο και δοκιμασα να το στειλω στην ms για φτιαξιμο.τελικα μου το αντικατεστησε με αλλο xbox αλλα με lite on μαλλον...αν βγαλεις την προσοψη, κατω απ το dvd εχει μια τρυπα που φαινεται το καλωδιο..ειδα οτι ειναι κιτρινο!ειναι σιγουρα lite on?? εμφανισιακα με benq ειναι ιδια εχω διαβασει. σ αυτην την περιπτωση τι μπορω να κανω?το ebw κανει αντικατασταση συσκευης με 100 euro...ημαρτον δηλαδη!!καμια λυση να προτεινετε??εκτος απ το να το πουλησω και να παρω με benq.αυτην την λυση την ξερω ηδη! ευχαριστω
Mr_Terror Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δυστυχως δεν εχεις αλλες επιλογες απο αυτες που ειπες .Το LiteOn ειναι ασπαστο(και μαλλον ετσι θα μεινει).
gherudos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δυστυχως δεν εχεις αλλες επιλογες απο αυτες που ειπες .Το LiteOn ειναι ασπαστο(και μαλλον ετσι θα μεινει). Καλά μην ορκίζεσαι κιόλας
Mr_Terror Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Καλά μην ορκίζεσαι κιόλας Γιατι ορκιστικα πουθενα? Γνωριζεις κατι νεοτερο? Οσα forum κοιταω μιλανε για ασπαστο drive.(ειναι ετσι η αρχιτεκτονικη που δεν επιτρεπει παρεμβαση).Μακαρι να σπασει.Αλλα να σπασει τωρα, οχι οταν το xbox θα εχει φτασει στο τελος του.
neTTor Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Το liteOn θα αργίσει να σπάσει,είναι αλήθεια.Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα.Στείλτο πάλι για "φτιάξιμο"...
bakass Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 μας την εκανε για τα καλα η ms αυτην την φορα...ειμαι σιγουρος οτι θα σπασει και το lite on αλλα δεν υπαρχει κανεις να σου εγγυηθει οτι θα γινει συντομα..αν σπασει σε 6 μηνες,σε 5 μηνες,σε1 χρονο δε μου λεει τιποτα απ τη στιγμη που εγω δεν μπορω να καν να παιξω ουτε ενα game απο αυτα που εχω....
v0rtex Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 αυτοι που βγάζαν τα ixtreme μεχρι τωρα (c4eva και σια στο #fw) παντως μιλανε για πιθανότητες 0.01% να σπάσει το LiteOn ...
gust Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Ουτε με τσιπακι δεν υπαρχει περιπτωση να γινει δουλεια δηλαδη....ή απλα μιλαμε για την διαδικασια φλασαρισματος?
stavrossak Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 γεια σας παιδες...λοιπον ειχα ενα xbox360 το οποιο μου εβγαλε rrod για δευτερη φορα μονο που τωρα ηταν φλασαρισμενο και banarismeno.το αυτοκολλητο εγγυησης ηταν καλα κολλημενο και δοκιμασα να το στειλω στην ms για φτιαξιμο.τελικα μου το αντικατεστησε με αλλο xbox αλλα με lite on μαλλον...αν βγαλεις την προσοψη, κατω απ το dvd εχει μια τρυπα που φαινεται το καλωδιο..ειδα οτι ειναι κιτρινο!ειναι σιγουρα lite on?? εμφανισιακα με benq ειναι ιδια εχω διαβασει.σ αυτην την περιπτωση τι μπορω να κανω?το ebw κανει αντικατασταση συσκευης με 100 euro...ημαρτον δηλαδη!!καμια λυση να προτεινετε??εκτος απ το να το πουλησω και να παρω με benq.αυτην την λυση την ξερω ηδη! ευχαριστω Πως τα κατάφερες ρε θηρίο;; Εγώ στην ίδια κατάσταση όταν πήρα τηλ μου είπε ο ευγενικός (ομογενής) υπάλληλος από Γερμανία: Κύριε.. είστε banαρισμένος (!) Δεν μπορούμε να το φτιάξουμε. Μήπως παίζατε online?? Απάντηση: Ε, ναι.... Υπάλληλος: Ε γι'αυτό!! Το xbox live δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα και γι'αυτό φάγατε μπαν... Απάντηση: (ούτε λόγος φυσικά για το flashed firmware) Μα καλά δεν ντρέπεστε να μας αφήνετε να πληρώνουμε για τις υπηρεσίες σας και μετά να μας διώχνετε;; Άρα να θεωρείς τον εαυτό σου και τυχερό που στο επισκευάσανε
kabamaru21 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 WTF δηλαδή αμα παίζουμε εμείς οι ελληνες live τρώμε ban ανεξαρτήτως flashed xbox? καινουργιο ειναι αυτο?!
popdex Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Μήπως ο υπάλληλος ήταν άσχετος; Απίθανο μου φαίνεται να ισχύει αυτό, ειδικά από τη στιγμή που το συγκεκριμένο μηχάνημα ήταν φλασαρισμένο και θα κατέληγε σε ban ούτως ή άλλως.
stavrossak Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 ναι ρε μην τρελένεστε! άσχετος ήταν και δεν ήξερε να δικαιολογήσει το ban. Εγώ ήξερα γιατί μπαναρίστηκα! Απλώς αυτό που θέλω να πω είναι ότι έχουν λίστα με τα μπαναρισμένα και "χτυπάει" το serial number αν πάρεις για service
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.