Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με αναλυση

Federer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα σημερα την Samsung 2232 και αντιμετωπιζψ προβλημα με την ναλυση...στους drivers δεν εχει wide αναλυσεις...εχει δλδ 1600 χ 1200 και οχι 1680 χ 1050 που θελω εγω...εχω φαει το κεφαλι μ και δεν βρισκω λυση...

Εχω ενα λαπτοπ Toshiba A100-906 me GeForce 7600Go windows vista και τους τελευταιους drivers...

Δημοσ.

το ιδιο πακετο έφαγα και εγώ σήμερα, δοκιμασα και τους drivers απο το site και απο το cd αλλα τιποτα. Η σύνδεση που έκανα ειναι η amalogue ( d-sub) γιατι δεν ειχα προέκταση για dvi. Δοκιμασες και τις 2 συνδέσεις?

Δημοσ.
Αγορασα σημερα την Samsung 2232 και αντιμετωπιζψ προβλημα με την ναλυση...στους drivers δεν εχει wide αναλυσεις...εχει δλδ 1600 χ 1200 και οχι 1680 χ 1050 που θελω εγω...εχω φαει το κεφαλι μ και δεν βρισκω λυση...

Εχω ενα λαπτοπ Toshiba A100-906 me GeForce 7600Go windows vista και τους τελευταιους drivers...

Για δες desktop>right click>properties>settings>advanced>monitor> και ξετσέκαρε την επιλογή "Hide modes this monitor cannot display". Αν δεν δουλεψει, nvidia control panel και φτιάξε custom resolution.

Δημοσ.

αυτό που λες κάνει override το refresh rate όχι την ανάλυση. Το ιδιο κάνει και σε μένα που έχω την ati 1950 pro. Mάλλον είναι πρόβλημα driver ή vista

Δημοσ.

κατέβασε το powerstrip και φτιάξε custom ανάλυση και όλα οκ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...