Προς το περιεχόμενο

Δεν αναγνωρίζει τον σκληρό IDE

tzafarela

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν η μητρική μου (asus P5KC)έχει μια IDE μέσω της οποίας θέλω να συνδέσω τον παλιό μου IDE σκληρό δίσκο και το παλιό μου IDE DVD-RW μέσω μιας καλωδιοταινίας από τον παλιό υπολογιστή . Το DVD-RW το έκανα slave και τον σκληρό master. Το πρόβλημα είναι ότι μου αναγνωρίζει το DVD-RW αλλά όχι τον δίσκο. Στη διαχείριση συσκευών υπάρχει όμως ο σκληρός και λέει κιόλας this device is working properly, αλλά το device usage ειναι "κλειδωμένο". Δεν υπάρχει επιλογή enable ή disable this device..

Συνέδεσα και μόνο του τον σκληρό, χωρίς το DVD-RW, αλλά πάλι τα ίδια..

Μήπως φταίει η καλωδιοταινία που είναι από τον παλιό υπολογιστή?Με τη μητρικη μου δώσανε και καινούρια IDE καλωδιοταινία αλλά δε φτάνει το μήκος της. Κάποια βοήθεια?

Δημοσ.

Οκ σε πρόλαβα το έκανα κι αυτό με την καλωδιοταινία της asus καπως τα στρίμωξα..

Πάλι το ίδιο πράγμα. Στο ξεκίνημα βλέπει και τον σκληρό και το Dvd-rw , και στα windows δεν εμφανίζει τον σκληρό. Δηλαδή δεν είναι enabled/disabled..

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση πάντως..

Δημοσ.

δοκίμασε τον σκλήρο μόνο του(χώρις το DVD-RW) και αν σού κάνει τα ίδια πολύ πιθάνον να φταίει ο σκλήρος,ξάναδες τα Jumperακιά πάντως μήπως δέν έκανες κάτι σώστα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...