Alchemist` Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Παιδιά, ξέρει κανείς κάποιον τρόπο για να επεξεργαστώ τα αρχεία του παιχνιδιού Age Of Empires 2, The Conquerors expansion??? Και μιλώντας για επεξεργασία, εννοώ να αλλάξω attributes κτλπ (όπως π.χ. γίνεται στο Medieval TW μέσω κάποιων αρχείων .txt)... Βασικά αυτό που θέλω να κάνω, είναι να αφαιρέσω/μεγαλώσω το Population limit (τα σημερινά pc θα σήκωναν άνετα και 1000 popoulation αντί για 200 που έχει το παιχνίδι)... Και ακόμη και αν δεν γνωρίζετε κάποιον τρόπο για να τα επεξεργαστώ εγώ, ξέρετε μήπως αν υπάρχει κάποιο ανάλογο patch??? Ευχαριστώ προκαταβολικά...
alexzzz Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Ποιο εύκολο νομίζω ότι είναι να βρεις ένα trainer που κάνει κάτι τέτοιο (μαζί με άλλα πολλά)
Alchemist` Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Ποιο εύκολο νομίζω ότι είναι να βρεις ένα trainer που κάνει κάτι τέτοιο (μαζί με άλλα πολλά) Βασικά θέλω να το αλλάξω γιατί παίζουμε παιχνίδια σε LAN, και οι μάχες με 200 population δεν μας ενθουσιάζουν και ιδιαίτερα... Δεν νομίζω λοιπόν πως ένα trainer είναι κατάλληλο για αυτή τη δουλειά...
alexzzz Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Βασικά θέλω να το αλλάξω γιατί παίζουμε παιχνίδια σε LAN, και οι μάχες με 200 population δεν μας ενθουσιάζουν και ιδιαίτερα... Δεν νομίζω λοιπόν πως ένα trainer είναι κατάλληλο για αυτή τη δουλειά... Ναι, σε multiplayer δεν θα βοηθήσει.
Alchemist` Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Για κοίτα λίγο εδώ και εδώ Μόλις βρήκα και εγώ αυτό το site και θα πόσταρα τα Links... Απευθείας Link για το Mod Pack Studio 2 (πατήστε στο μπλέ βέλος για να το κατεβάσετε): http://aok.heavengames.com/blacksmith/lister.php?category=utilities&pauthor=&title=Mod+Pack&search=&rating_op=%3D&rating_value=&meta_version=The+Conquerors# δεν ξέρω αν θα με βοηθήσει σε αυτό ακριβώς που θέλω αλλα επιτρέπει πλήρες edit του παιχνιδιού απ ότι είδα...
Age4Greeks Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Ετσι, μου αρεσει που βλεπω ενδιαφερον και ζηλο για ενα απο τα καλυτερα γκειμς ολων των εποχων ακομη και μετα απο 9 χρονια!!!
Alchemist` Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Ετσι, μου αρεσει που βλεπω ενδιαφερον και ζηλο για ενα απο τα καλυτερα γκειμς ολων των εποχων ακομη και μετα απο 9 χρονια!!! Ε όχι και από τα καλύτερα games όλων των εποχών... ΕλεοR... -> Τραγικό A.Ι., ακόμα και στο Hardest -> Ανισότητες μεταξύ των λαών -> Ανύπαρκτη ποικιλία σε units -> Οι μάχες έχουν arcade στύλ κυρίως -> Πολύ μικροί Maps (ακόμη και στο Giant μέγεθος), και μικρό πιστεύω το όριο των 8 παικτών... Κατα τ άλλα είναι ένα αρκετά διασκεδαστικό παιχνίδι, το οποίο ιδιαίτερα σε LAN τα σπάει Υ.Γ. πάντως δεν μπόρεσα να κάνω αυτό που ήθελα... να μεγαλώσω δλδ το population limit... ξέρει κανείς κάποιον τρόπο?
Age4Greeks Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Alchemist, μη κανεις το λαθος να συγκρινεις το γκειμ με βαση τα σημερινα δεδομενα αλλα με μιας 10ετιας πισω,δηλαδη : το ΑΙ για την εποχη του ητανε κορυφαιο, το οτι στο χαρντεστ μπορεις να νικησεις προαπαιτει μερικες ωρες "προπονησης" οπως σε καθε παιχνιδι...αργα ή γρηγορα θα νικησεις το ΑΙ παντοτε, το γκειμ ειναι απο τα πιο ισορροπημενα που εχω δει, καθε λαος εχει τα υπερ και τα κατα του, οκ υπαρχουν μικροδιαφορες αλλα και παλι στο τελος ολα δουλευουν ρολοι αρκει να εκμεταλλευτεις τα δυνατα σημεια του λαου σου και τα αδυνατα του αλλου, τα units ειναι αρκετα, ναι οκ σηκωνε ισως περισσοτερα αλλα να θυμασαι οτι το γκειμ ειναι φτιαγμενο για να παιζεις 40-50 λεπτα, ποσα απο τα units θα χρησιμοποιουσες? μαχες?=δεκαετιας γκειμ, δεν ειναι και Medieval total war αλλα οκ ειναι μια χαρα νομιζω, Χαρτες, μεγεθη και αριθμος ατομων φτιαχτηκανε κυριως για multi (αρα και lag) οποτε δεν ειναι και τοσο ασχημα τα πραματα. Οι υπολογιστες εκεινης της εποχης δεν ητανε και για πολλα πολλα.
Alchemist` Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Alchemist, μη κανεις το λαθος να συγκρινεις το γκειμ με βαση τα σημερινα δεδομενα αλλα με μιας 10ετιας πισω,δηλαδη : το ΑΙ για την εποχη του ητανε κορυφαιο, το οτι στο χαρντεστ μπορεις να νικησεις προαπαιτει μερικες ωρες "προπονησης" οπως σε καθε παιχνιδι...αργα ή γρηγορα θα νικησεις το ΑΙ παντοτε, το γκειμ ειναι απο τα πιο ισορροπημενα που εχω δει, καθε λαος εχει τα υπερ και τα κατα του, οκ υπαρχουν μικροδιαφορες αλλα και παλι στο τελος ολα δουλευουν ρολοι αρκει να εκμεταλλευτεις τα δυνατα σημεια του λαου σου και τα αδυνατα του αλλου, τα units ειναι αρκετα, ναι οκ σηκωνε ισως περισσοτερα αλλα να θυμασαι οτι το γκειμ ειναι φτιαγμενο για να παιζεις 40-50 λεπτα, ποσα απο τα units θα χρησιμοποιουσες? μαχες?=δεκαετιας γκειμ, δεν ειναι και Medieval total war αλλα οκ ειναι μια χαρα νομιζω, Χαρτες, μεγεθη και αριθμος ατομων φτιαχτηκανε κυριως για multi (αρα και lag) οποτε δεν ειναι και τοσο ασχημα τα πραματα. Οι υπολογιστες εκεινης της εποχης δεν ητανε και για πολλα πολλα. Δεν το συγκρίνω με τα σημερινά δεδομένα, ίσα ίσα, πιστεύω πως εκτός από μερικές φωτεινές εξαιρέσεις, (η σειρά TW & το Compagny of Heroes) τα strategy games σήμερα είναι επιηκώς ελλεεινά, που με εξαίρεση τα 3D γραφικά δεν προσφέρουν κάτι ιδιαίτερο/πρωτότυπο... {γενικά ο συνδυασμός 3D + Strategy game δεν μου κάθησε ποτέ καλά...} Αντίθετα το συγκρίνω με παιχνίδια της εποχής του, που είχαν να δώσουν πολλά περισσότερα, όπως π.χ. Seven Kingdoms, η σειρά Command & Conquer {μεχρι το Red Alert 2} κτλπ... Σίγουρα υπήρχαν πολλοί περιορισμοί την εποχή εκείνη, και σίγουρα μιλάμε για ένα εξαιρετικό Game (για αυτό άλλωστε και ασχολούμαι ακόμη) αλλά δεν νομίζω ότι έχει κάποια θέση στα "top". ~~~~~~~ Από εκεί και πέρα, όσων αφορά το θέμα που ξεκίνησα, κατάφερα να αλλάξω το population limit με το προγραμματακι "artmoney", το οποίο δίνει την δυνατότητα αλλαγής της τιμής μεταβλητών σε ένα πρόγραμμα... Το πρόβλημα όμως είναι πως δεν είναι κάτι μόνιμο η αλλαγή αυτή (ισχύει μέχρι να τελειώσει το Game, και σε περίπτωση αλλαγής του ορίου για οποιονδήποτε λόγο {π.χ. χτίζω ένα "house"} επιστρέφει στο κανονικό), και εκτός αυτού, κάθε φορά που εκτελείται το παιχνίδι, η μεταβλητή αυτή αλλάζει διεύθυνση... Υ.Γ. είδα το site στην υπογραφή σου, και μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον... Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για την κοινότητα? Διοργανώνετε π.χ. και Online matches?
Grinder Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Στο age4greeks γίνεται μια προσπάθεια να κρατηθεί ζωντανή η ελληνική κοινότητα του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Διοργανώνουμε κάθε μέρα παιχνίδια και γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα. Επίσης έχει γίνει μια προσπάθεια εξελληνισμού του AOC από κάποια παιδιά. Δες εδώ http://www.age2.gr Προσωπικά κάθε προσπάθεια τροποποίησης του παιχνιδιού με αφήνει αδιάφορο αν και αυτό είναι περί ορέξεως. Φιλικά σου λέω ότι το παιχνίδι είναι κορυφαίο και δε χρειάζεται τίποτα για να γίνει καλύτερο. Για εμένα είναι πολύ μπροστά από πολλά άλλα σύγχρονα. Θα σου πρότεινα να έρθεις να παίξουμε και είμαι σίγουρος πως θα αλλάξει ο τρόπος που το κρίνεις. Επίσης αν καταφέρεις και φτάσεις το pop limit παίζοντας μαζί μας τότε σίγουρα είσαι ένας πολύ καλός παίκτης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.