tempo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 και επανέρχομαι στο πρόβλημα με νέα δεδομένα. Βρήκα ένα access point και έτσι διαθέτω linksys WAG354G wireless router το οποίο είναι πάνω στην ADSL γραμμή και έτσι προορίζεται για να στέλνει ασύρματα το σήμα 3com office connect wireless54Mbps 11g ACCESS POINT το οποίο προορίζεται για να λαμβάνει ασύρματα το σήμα και μέσω της ethernet θύρας που διαθέτει να το δίνει σε κάποια συσκευή (πχ εκτυπωτής, pc χωρίς δυνατότητα ασύρματης δικτύωσης). Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να "πιάσω" την ασύρματη επικοινωνία των δύο. Συνδέω ενσύρματα το access point έτσι ώστε να το ρυθμίσω. Βαζω τα ίδια χαρακτηριστικά: Wireless Mode: Mixed SSID: onoma_diktioy Channel: 11 Security: WEP WEP key: 1 αλφαριθμητικό κλειδιού με αυτά που έχει και το linksys άλλα μάλλον δεν πετυχαίνω τίποτα γιατί όταν μετά βλέπω αν είναι συνδεμένα ασύρματα διαπιστώνω ότι δεν είναι. Στο ACCESS POINT έχει τις εξής επιλογές Access Point AP Client AP Repeater Point to Point Bridge (WDS) εγώ ποιά είναι καλύτερα να επιλέξω σύμφωνα με αυτό που θέλω να κάνω και περιγράφω παραπάνω? παρακαλώ μια βοήθεια....
tsakonas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Στειλε κανα screenshot απτα μενου AP client repeater k bridge
tsakonas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Ωραια, στο AP client βαζεις MAC του linksys και πατας το available networks. Λογικα θα βρει το linksys .
tempo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 το έκανα και δεν....δούλεψε. θα το ξαναδοκιμάσω.... για κάποιον άγνωστο λόγο δεν μου βγάζει το ασύρματο δίκτυο του linksys....μου φαίνεται ότι θα κάνω ένα restart σε όλα, ξανά δοκιμή και σας ενημερώνω.
tempo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 τίποτα....δεν μπορώ να καταλάβω που κάνω λάθος. δώστε καμια ιδέα....ή κανέναν οδηγό!
tsakonas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Αυτη ειναι η διαδικασια....απο κει και περα ειναι θεμα hardware. Στο linksys αν βαλεις trusted MAC την MAC του ΑΡ ? Περιεργο που δε βλεπει δικτυα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.