Προς το περιεχόμενο

Χαρτι Γιατρου - Γυμναστηριο

Siropiastos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να μου πει οποιος ξερει που μπορω να παω και να με δουν και να βγαλω ευκολα και γρηγορα ενα χαρτι γιατρου, να το δωσω σε γυμναστηριο για να μπορεσω να παω.

Ουσιαστικα στην εταιρια που δουλευω αποκτησαμε γυμναστηριο αλλα θελουν χαρτι γιατρου για να μπορεσουμε να πηγαινουμε...Ιατρικο θεμα δε τιθεται, ειμαι γερος σα ταυρος, ειχα βγαλει πριν ενα χρονο κιολας που ημουν σε Τζιμ αλλα εχουν χαθει τα ιχνη του κι ειχα περασει μια ταλαιπωρια 3 εβδομαδες μεχρι να μπορεσω να το βγαλω..

• Super Moderators
Δημοσ.
Θα ηθελα να μου πει οποιος ξερει που μπορω να παω και να με δουν και να βγαλω ευκολα και γρηγορα ενα χαρτι γιατρου, να το δωσω σε γυμναστηριο για να μπορεσω να παω.

Ουσιαστικα στην εταιρια που δουλευω αποκτησαμε γυμναστηριο αλλα θελουν χαρτι γιατρου για να μπορεσουμε να πηγαινουμε...Ιατρικο θεμα δε τιθεται, ειμαι γερος σα ταυρος, ειχα βγαλει πριν ενα χρονο κιολας που ημουν σε Τζιμ αλλα εχουν χαθει τα ιχνη του κι ειχα περασει μια ταλαιπωρια 3 εβδομαδες μεχρι να μπορεσω να το βγαλω..

Πήγαινε σε έναν παθολόγο και πάρε ένα απλό χαρτί ότι δεν έχεις κανένα πρόβλημα και καμία πάθηση ή μεταδοτικό νόσημα.

Τα περισσότερα γυμναστήρια - κολυμβητήρια δεν θέλουν κάτι παραπάνω.

(τα κολυμβητήρια θέλουν και χαρτί από δερματολόγο)

Δημοσ.

ουσιαστικα σου λενε να κανεις εξετασεις και ενα τεστ κοπωσεως πηγαινε σε ενα καρδιολογο και κανε το δεν χανεις τιποτα (το αντιθετο μαλιστα).

Δημοσ.

Οι εξετάσεις για καλή σωματική υγεία δεν γίνονται για πλάκα παρότι ισχύει το αντίθετο που όλοι κυνηγάνε ένα εύκολο χαρτί.Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν πεθάνει σε γυμναστήρια,στοίβους και γήπεδα από παθολογικό πρόβλημα που δεν ήξεραν καν οτι υπήρχε.(πχ.καρδιά).

Για το καλό το δικό σου και όλων μας,ας τηρούμε τουλάχιστον τους κανόνες σε θέματα υγείας.

Δημοσ.

εχετε δικιο, θα μπορουσα να διευκρινησω οτι λιγοτερο απο ενα χρονο πριν, πηγαινα, σε αλλο, γυμναστηριο κι ειχα παει κανονικα, εκανα τις εξετασεις μου, κοπωσεως, ολα, ειμαι γερος σα ταυρος, Μεχρι και χοληστερινη 112 εχω. Απλα μου ειχε παρει καιρο, ειχα δωσει μπολικα λεφτα και γενικως ηταν ταλαιπωρια..

Δημοσ.

εκει,στο ρεθυμνο....τεσπα δεν εχει σημασια γιατι και η αθηνα το ιδιο μπορντελο ειναι.

κανε μια εξεταση σωστα κ ωραια να εχεις το κεφαλι σου ησυχο φιλε..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...