mtzoumas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Γεία σας, μπορείτε να μου πεί πως φτιάχνω μια συνάρτηση η οποία θα παίρνει σαν είσοδο ένα string δηλαδή μια λέξη και στο τέλος δεν θα επιστρέφει τίποτα? Εγώ έβαζα τον παρακάτω κώδικα αλλά προφανώς είναι λάθος αφού δεν λειτουργεί. > ... void myfunction(char); main() { ... myfuntion("anystring"); ... } void myfunction(char a[]); { .... }
Directx Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 >void _myfunction(char *pszInput) { /* code */ }
Aesmade Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Μα άλλο char και άλλο char[]. Και στην main έχεις γράψει το όνομα της συνάρτησης λάθος. Και το ; χρειάζεται στο τέλος της γραμμής μόνο όταν την κάνεις declare. > ... void myfunction(char[]); main() { ... myfunction("anystring"); ... } void myfunction(char a[]) { .... } Edit ~ Άργησα. Τ_Τ
lp_epiphone25 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ!! ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗΣ! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!
mtzoumas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Οκ βρήκα τι λάθος είχα κάνει. Με βοήθησε ο DirectX και έλυσα το πρόβλημά μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.