.:VenoM:. Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δεδομενου οτι θα παρω νεα ψυχτρα για τον επεξεργαστη, θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει κανεις ασφαλεις τροπος για να κανω την cpu o/c. Ειμαι πολυ αρχαριος σε τετοια θεματα γι αυτο θα ηθελα τα φωτα σας. εχω το παρακατω Pc της υπογραφης μου, εχω ακουσει οτι εχει καλη αρχιτεκτονικη και φτανει ευκολα στα 3ghz . Αληθευει κατι τετοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny73 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δεδομενου οτι θα παρω νεα ψυχτρα για τον επεξεργαστη, θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει κανεις ασφαλεις τροπος για να κανω την cpu o/c. Ειμαι πολυ αρχαριος σε τετοια θεματα γι αυτο θα ηθελα τα φωτα σας. εχω το παρακατω Pc της υπογραφης μου, εχω ακουσει οτι εχει καλη αρχιτεκτονικη και φτανει ευκολα στα 3ghz . Αληθευει κατι τετοιο; οι northwood ειχαν καλα περιθωρια o/c λογικα τα 3ghz τα πιανει και χωρις να αλλαξεις ψυκτρα. θα προτεινα λοιπον να το δοκιμασεις και εφοσον εισαι ενταξει με τις θερμοκρασιες ολα καλα. εαν οχι τοτε κοιτας την λυση της ψυκτρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 πάρε νέα ψύκτρα πρώτα και άσε το o/c... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny73 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 πάρε νέα ψύκτρα πρώτα και άσε το o/c... συζηταμε για northwood οχι για prescott. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 συζηταμε για northwood οχι για prescott. ναι μόνο που ο Venom έχει πρόβλημα με την ψύκτρα του (από ότι μας έχει πει σε άλλο topic) και ο P4 του ανεβάζει 90αρια χωρίς να είναι o/ced... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny73 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 ναι μόνο που ο Venom έχει πρόβλημα με την ψύκτρα του (από ότι μας έχει πει σε άλλο topic) και ο P4 του ανεβάζει 90αρια χωρίς να είναι o/ced... εαν ειναι ετσι....sorry δεν ηξερα , τοτε επιβαλεται η αγορα καινουργιας ψυκτρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.