sotris99 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 έχουμε έναν server εδώ στο γραφείο που τον χρησιμοποίησα για μια δουλειά δική μου. Μετέφερα κάποια δεδομόνα με το getdataback. Το getdataback μου μετέφερε βλακείες και μου γέμισε τους δίσκους (που είναι σε raid 5 3*320gb) σκουπίδια. Ενώ ο ελεύθερος χώρος ήταν 504gb τώρα βλέπω 137gb ελεύθερα. Το folder είναι γύρω στα 300gb αλλά μου λέει ότι είναι 0bytes που πάει να πεί ότι είναι με κάποιον τρόπο προστατευμένα. έφτιαξα έναν χρήστη με admin rights για να κάνω take ownership αλλά πάλι δεν σβήνει... δοκίμασα του κόσμου τα προγράμματα για remove unremovable folders αλλά εις μάτην... Το ntfs for dos φαίνεται να μπορεί να κάνει δουλειά αλλά δεν βλέπει το raid σωστά. Πρέπει να βρώ έναν πεντακοσάρη δίσκο για να κάνω move αλλά και πάλι δεν ξέρω αν θα παίξει...
papahlamidas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δοκίμασε ένα Linux Live CD... Πιστεύω μέσα από εκεί θα κάνεις ότι γουστάρεις!
Blackman Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 όταν λες ότι του έδωσες admin rights, τι ακριβώς έκανες τον χρήστη γιατί υπάρχουν διαφορές μεταξύ των administrator groups σε ένα server. Επίσης, γιατί δεν κάνεις την δουλειά αυτή με τον administrator του συστήματος; Την περίπτωση του linux live cd, δοκίμασε την, αν και δεν νομίζω ότι θα μπορείς να κάνεις τίποτα και πάλι. Και συμβουλή...στους servers δεν χρησιμοποιούμε ποτέ τέτοια προγράμματα, γιατί η κίνηση που γίνετε σε αυτούς είναι μεγάλη, οπότε αν του πούμε να τα φέρει όλα πίσω, βλέπεις τι γίνετε. Να προτιμάς backup-restore μεθόδους που είναι λιγότερο επώδυνες. Όσο για τον χρήστη που ανέφερες, για πες μας σε ποια groups τον έχεις βάλει; Administrators? Domain Admins? Enterprise Admins? Schema Admins? Account Operators? κάτι άλλο? λογικά αν είναι όλα τα παραπάνω, δεν θα έχεις πρόβλημα να κάνεις αυτό που θες. Σου βγάζει μύνημα λάθους όταν πας να πάρεις ownership? Οι δίσκοι σε τι raid είναι? (όχι ότι παίζει μεγάλη σημασία) Όταν πατάς να σβήσεις σου βγάζει 'Access Denied'? Μήπως ο φάκελος που έχει αυτά που θες έχει και πράσινο χρώμα πλέον; Οπότε μιλάμε για EFS rights... Για δώσε λίγες πληροφορίες ακόμα...
zhna Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 παιδια βοήθεια δεν βρίσκω drivers εκτυπωτή hp 5940 (5900 series) για λειτουργικό σύστημα windows 2003 ? μπορεί να με βοηθήσει κανείς????
poscaman Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 δοκίμασα του κόσμου τα προγράμματα για remove unremovable folders αλλά εις μάτην... Το ntfs for dos φαίνεται να μπορεί να κάνει δουλειά αλλά δεν βλέπει το raid σωστά. Πρέπει να βρώ έναν πεντακοσάρη δίσκο για να κάνω move αλλά και πάλι δεν ξέρω αν θα παίξει... unlocker δοκιμασες;;; παιδια βοήθεια δεν βρίσκω drivers εκτυπωτή hp 5940 (5900 series) για λειτουργικό σύστημα windows 2003 ?μπορεί να με βοηθήσει κανείς???? το ασχετο....
wizzy Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 έχουμε έναν server εδώ στο γραφείο που τον χρησιμοποίησα για μια δουλειά δική μου. Μετέφερα κάποια δεδομόνα με το getdataback. Το getdataback μου μετέφερε βλακείες και μου γέμισε τους δίσκους (που είναι σε raid 5 3*320gb) σκουπίδια. Ενώ ο ελεύθερος χώρος ήταν 504gb τώρα βλέπω 137gb ελεύθερα. Το folder είναι γύρω στα 300gb αλλά μου λέει ότι είναι 0bytes που πάει να πεί ότι είναι με κάποιον τρόπο προστατευμένα. έφτιαξα έναν χρήστη με admin rights για να κάνω take ownership αλλά πάλι δεν σβήνει... Σε παρόμοια περίπτωση πήγα μέσω cmd, βρήκα το επίμαχο folder, έδωσα delete και σβήστηκε κανονικά. Δούλευα WinXP τότε, δοκίμασέ το, δεν χάνεις κάτι. Απλά προσοχή να βρεις το σωστό folder, διότι με την μεθοδο αυτή, δεν περνάει στο recycle bin, αλλά σβήνεται κατευθείαν.
zhna Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 unlocker δοκιμασες;;; το ασχετο.... ενταξει ρε σχετικέ τι να κάνω πρωτη μέρα στο forum και ειχα και το ζορι μου ειπα μιας και μιλάτε για το συγκεκριμένο λειτουργικό καμια βοήθεια αμαν πια μη πει κανεις κατι αμέσως
sotris99 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 τελικά παιδιά δοκίμασα την εντολή rd [folder name] /s /q και βουαλά. Η μλκία ήταν ότι πολλά φόλντερς ξεπερνούσαν τους 260 χαρακτήρες και έπρεπε να φέρνω το τελευταίο φόλντερ στο root. αλλά τα κατάφερα. Η εντολή συντάσεται χωρίς τα [ ]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.