Προς το περιεχόμενο

Football manager 2008, question..

n00bl3t

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα..

Έπαιζα με έναν φίλο manager στο network και επειδή πιστεύω πως έχει κάνει μαμουνιά (με editor??) θα σας δείξω κάποια screenshot στατιστικών ποδοσφαιριστών να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας, να το δει και ο ίδιος μιας που είναι ενεργός στο insomnia μπας και το παραδεχτεί. Καταρχάς, έχουμε πάρει Hannover και Frankfurt και όλες οι μεταγραφές έιναι απο δεύτερης κ τρίτης χρονιας. Τα screenshot είναι στις 28/7/2008 και στις 16/9/2009

Ξεκινάμε με τον Chipciu:

chipciu1ca8.jpg

Ο ίδιος (ή μάλλον ο κλώνος του Messi)

chipciu2jm1.jpg

chipciu2jm1.464ede6b48.jpg

Μετά πάμε στον επιθετικό Farias. Συμπαθητικό παιχτάκι, ειδικά για μια ομάδα μεσαίας δυναμικής κ δυνατοτήτων όπως η Frankfurt:

farias1dj0.jpg

farias1dj0.553f681957.jpg

Μου θυμίζει πλέον adriano της Inter. Θάνατος μπροστά στην αντίπαλη εστία αλλά περιπτεράκι, με marking και tackling 1

farias2bo4.jpg

farias2bo4.a294b5f8c3.jpg

Πάμε τώρα στον Hugo Lloris, τον ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο για την γαλλία τερματοφύλακα που την φετινή περίοδο πήρε μεταγραφή στην Lyon:

lloris1th1.jpg

lloris1th1.b881162c0d.jpg

Είναι και στο manager πολύ καλός παίχτης (έχει τύχει να τον έχω και σε προσωπικά μου saves) αλλά εδώ μου κάνει μία μίξη Casillas με Buffon.

lloris2mx8.jpg

lloris2mx8.c6e8e5b23d.jpg

Συνεχίζουμε με άλλες 2 hardcore καταστάσεις γιατι ενδεχομένος να κατάντησα κουραστικός. Ο Leon Andreasen της Werder:

andreasen1pq8.jpg

andreasen1pq8.0b8915a860.jpg

Και εδώ αν εξαιρέσουμε την συνύπαρξη Cannavaro, Terry και Puyol σ'έναν αμυντικό βλέπουμε και το άλλο παράδοξο.. Ο Andreasen από dc & dmc μετατρέπεται σε καθαρόαιμο dc. Πως γίνεται αυτό? Τον ρώτησα και λέει μέσω της προπόνησης. Χμ... 1) Ο παίχτης δεν έχει κλείσει ούτε 3 μήνες στην ομάδα για να έχει τόόόόόσες προπονήσεις στα πόδια του 2) Υπήρχε όντως η καινοτομία σε ένα season του manager(πριν 3 χρόνια νομίζω) για training new position όπου κάτι τέτοιο πολύ δύσκολα συνέβαινε. ΑΛΛΑ! Μάθαινε ο παίχτης new position, όχι να "ξεχάσει" την αρχική του θέση!

andreasen2zt9.jpg

andreasen2zt9.b0ccf31b24.jpg

Και για το τέλος το καλύτερο.. Ο άγνωστος (ακόμα και στους οπαδούς της Chester υποθέτω) Sean Newton. Ούτε για ερασιτεχνική 'β ομάδα ΕΠΣΜ δεν κάνει!

newton1mz8.jpg

newton1mz8.f732ad6259.jpg

Όμως εδώ η καλή νεράιδα με το μαγικό ραβδάκι της τον μεταμόρφωσε σε υπερπαίχτη. Ήταν δανεικος στην Southport (2 κατηγορίες κάτω απο την ερασιτεχνική Conference ή αλλιώς.. 6ή ή 7ή κατηγορία κάτω απο την Premiership!) 1/11/08 έληξε το συμβόλαιο του και κατευθείαν στην Frankfurt. Εγώ εξ 'αρχής το είχα περάσει στο ντούκου μένοντας μ.... με την μεταγραφική επιτυχία του φίλου μου! Μπροστά σε όλο αυτό η μετατροπή του από Defender/Wing back left σε dmc έχει λίγη σημασία.

newton2yb5.jpg

newton2yb5.63681f6074.jpg

Τι έχετε να πείτε για όλα αυτά ?? Να τονίσω ο,τί το save game ήταν "Use real players". Παρακαλώ ας απαντήσουν όσοι ασχολούνται.. Έχει μεγάλη σημασία για έμενα, μου την δίνει όσο δεν πάει όταν πάνε να με πιάσουν κώτσο και μετά να με κράζουν ότι δεν πιάνω μία στο παιχνίδι. Και αν έχω κάνει λάθος και τον αδικώ, θα του ζητήσω χίλιες φορές συγγνώμη γιατί του τις έβρεξα για τα καλά :P

Δημοσ.

Φιλε μ εδο κατι παιζει ετσι να πεις και στον εταιρο που παιζεται.Παιζω και εγω FM και για παραδειγμα τον Farias και τον Andreasen τουσ ειχα και εγω και πραγματικα ευχομαι να εχουν και σε μενα τα ιδια στατιστικα...τωρα οσον αφορα τον newton ειναι μεγαλο ψεμα η υποθεση..μεσα σε 1 χρονο τετοια βελτιωση.ουτε ο ronaldinho δεν θα εχει τετοια stats φετοσ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...