Προς το περιεχόμενο

Καταστροφή σκληρού δίσκου

mirmigki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν σκληρό δίσκο ο οποίος μου κάνει συνέχεια προβλήματα. Δεν μπουτάρει πάντα, αργεί πάρα πολύ και άλλα περίεργα. Το υπόλοιπο pc δουλεύει κανονικά και το software και λειτουργικό είναι κομπλέ και τα partitions του δίσκου είναι εντάξει. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει τρόπος να κάνω τον σκληρό να χτυπίσει, ώστε να μου τον αλλάξουν από την εγγύηση. Υπάρχει καμιά ιδέα;;;

Δημοσ.

Κάνε ένα benchmark και ένα διαγνωστικό τεστ στον δίσκο με το hdtune. Αν σου δείχνει οτι έχει πρόβλημα ταχύτητας ή αξιοπιστίας πήγαινε τον για αλλαγή.

Δημοσ.

Ευχαριστώ! Θα το δοκιμάσω και θα σου πω τι παίζει. Απλά μου φάνικε "απλό" να τον κάνω κάπως να χτυπάει ώστε να είμαι σίγουρος.

Δημοσ.

εαν στειλω εναν χαλασμενο σκληρο 120GB στη Western Digital (εντος εγγυησης) παιζει να μου στειλουν πισω κανεναν μεγαλυτερο??

Δημοσ.

μπορεις να το καψεις. παρε ενα τροφοδοτικο, κοψε τα 2 καλωδιακια και ακουμπισε το στη πλακετα του δισκου.... σε 1 sec εχεις ενα καμμενο δισκο

Δημοσ.

Το να σου στειλουν μεγαλυτερο δεν νομιζω, κανε τα τεστ πουν ειπαν τα παιδια και πες μας τα αποτελεσματα

Δημοσ.

MaXmaD το να σου στειλουν μεγαλυτερο δε παιζει. αν δεν εχουν να σου στειλουν 120gb θα σε πιστωσουν τα χρηματα, και οχι αυτα που ειχες δωσει, την υποτιθεμενη σημερινη αξια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...