dragonios Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 ανοιγω αυτο το θεμα για να δω ποσοι απο εδω μεσα εχουν κολησει με το συγκεκριμενο παιχνιδι οπως εγω που ενω αρχισα για πλακα τωρα δεν μπορω να ξεκολησω...
agri0gatos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Παρόν. Και στους δυο κόσμους. Το nick μου είναι Radix και είμαι στην φυλή τις ομάδας μου ΠΑΟΚ
shadowmann Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 hmm έχουμε κάνα link να το κοιτάξουμε και εμείς που δεν το ξέρουμε?
lion2486 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 http://www.tribalwars.net ο official server εδώ και χρόνια έχει πολύ κόσμο!
k_dinos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Παιδια προσοχη, ειναι πολυ εθιστικο παιχνιδι και το κυριοτερο ειναι οτι παιζεται σε πραγματικο χρονο! Μπορει να κοιμασαι και να σου κανουν επιθεση! Πρεπει να μπαινεις σχεδον καθε 3 ωρες να ελενχεις πως πανε τα πραγματα. Εχει πολυ στρατιγικη σαν παιχνιδι, και συναναστρεφεσαι μονο με αλλους χρηστες. Αυτο σημαιει οτι οι διπλωματιες και οιπροδοσιες δινουν και παιρνουν! Εγω το ειχα ξεκινησει για 5 μηνες, πηρα 7 χωρια και εφτασα 60.000 ποντους και μετα το παρατησα. Ειχα τρελαθει, επρεπε να μπαινω συνεχεια μεσα οταν ειχαμε πολεμο με αλλες φυλες. Το καλο ειναι οτι γνωριζεις νεα ατομα και οργανωνεις με λεπτομερια αμυνες και επιθεσεις
stefanos_79 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Απο τέτοια παιχνίδια έχει γεμίσει το νετ.Παρτε για παραδειγμα το Ikariam και ολους του κλωνους που εχει κανει η Gameforge
antonl Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 wow Το tribalwars λέγεται φυλετικές μάχες; Διαβάζοντας τον τίτλο νόμιζα πως λέγατε για κάτι παρόμοιο με τη μάχη των φύλων (άνδρες vs γυναίκες) ή όπως λέγεται ένα τέτοιο επιτραπέζιο. Πάντως tribalwars >> ikariam, μετά από άπειρες σκοτωμένες ώρες και με τα δύο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.